Elon Musk s Facebooka izbrisal profila podjetij Tesla in Space X

S portala Facebook je Elon snel obe podjetji tako Space X kot TESLA. Uporu proti velikem Facebooku je sledilo tudi podjetje Playboy. Mark Zuckerberg je bil na večurnem zaslišanju pred Ameriškim senatom zaradi zlorabe informacij več milijonov uporabnikov od Cambridge Analytica! Kakšna bo kazen? Da se Mark Zuckerberg – Facebook in Elon Musk – Tesla ravno ne marata najbolj se je pokazalo ob zadnji aferi, kjer je špijonažno podjetje Facebook, ki ga naskrivaj sponzorira CIA, bilo obtoženo zbiranja, profiliranja in prodajanja podatkov o svojih uporabnikih tretjim osebam ali podjetjem ali organizacijam. Da se to dogaja, smo vedeli že dolgo. A sedaj, ko krivde za zmago Trumpa niso uspeli naprtiti Rusom, so jo naprtili portalu Facebook in zaživela je svetovna kampanja pod imenom DELETE FACEBOOK. Facebook pomaga konkurenci od Tesle?

Pred Ameriškim senatom se je zgodila farsa! Monopolist na področju socialnih medijev, milijarder in vodja internetne mafije Mark Zuckerberg se je včeraj moral zagovarjati pred Ameriškim kongresom. Podkupljeni senatorji so z Markom debatirali o vremenu, prehrani in skupaj postavili tezo, da so ponovno vsega krivi Rusi. Mogoče malo, saj so si njihovo ime izposodili drugi, da sami niso nič krivi?!

Čeprav je bilo podjetje Cambridge Analytica, ki je zlorabilo podatke 83 milijonov zemljanov Angleško podjetje, ustanovljeno z Ameriškim kapitalom! Noro! Podjetje so vmes že zaprli. Pretiravam. Verjetno vsi senatorji niso podkupljeni! A vprašanje, ki se postavi je? Kateri od senatorjev je prejel denar od Facebooka ali sorodnih družb in kateri ne? Kakšen bo epilog? Mark je nagajal in spravljal uporabnike ob živce, podatke in denar! Epilog?

Dodaj odgovor