Rabljen računalnik? Super!

Potrebujem prenosnik? To je prvo vprašanje, ki si ga moramo postaviti preden posežemo po kreditni kartici in zapravimo težko prislužen denar. Če je odgovor da, se lotimo raziskovanja trga. V Sloveniji je veliko novih in nekaj starih prodajalcev računalniške opreme. Velike trgovine kot so Big Bang, Mercator, Merkur, Spar, Hofer, Aldi, Jager, Notesniki.si in še kdo že dolgo prodajajo računalnike. Osnovni modeli so na voljo od 399 EUR naprej. A kaj ko je osnovni model pretežek ima preslabo resolucijo in prepočasen procesor? Potem pa je potrebno poseči po dražjem modelu in cene hitro poletijo v nebo. In kaj zdaj? Obupati? Ne!

Sem zahteven uporabnik a nimam 1499 EUR za profi mašino? Odgovor smo za vas poiskali novinarji portala Globalno aktualno! Odgovor je nakup rabljene mašine in nadgradnja na novi SSD disk ter sveža instalacija Microsoft Windows 10 z popravki. Pozor! Zaradi afer špijonaže in kraje podatkov preko hekerskih napadov vam svetujemo, da kupite notesnik brez vgrajene kamere ali pa da jo prelepite. V kolikor pa vas ne skrbi, kaj si o vaši frizuri misli gledalec na oni strani luže, pa lahko kamero na prenosniku postite nezalepljeno. Za več informacij se obrnite na specializirano podjetje Teal v Celju ali Laškem. Vabljeni tudi na njihov spletni naslov: www.OUTLETKO.si.

Pomembna skrivnost računalniških mojstrov pa je obvezna nadgradnja bodisi novega ali rabljenega računalnika na tehnologijo SSD diska. Dobite večjo hitrost, manj vibracij in glasu, manjšo porabo energije in še kaj.

Dodaj odgovor