Nova generacija Lexmark tiskalnikov

V Lexingtonu so predstavili nove A4 barvne in črno-bele večopravilne naprave. Družba Lexmark je predstavila novo generacijo barvnih večopravilnih naprav in črno-belih tiskalnikov formata A4, ki se lahko pohvalijo z edinstveno kombinacijo zanesljivosti delovanja, produktivnosti in varnosti, ki jo cenijo poslovni uporabniki.

»V Lexmarku smo ponosni na novo družino naprav, ki nudijo še izboljšane zmogljivosti ter so hkrati varčnejše. Izboljšana je tudi zanesljivost delovanja, naprave zahtevajo manj vzdrževalnih posegov in dosegajo nižje skupne stroške lastništva,” je povedal podpredsednik in tehnični direktor družbe Lexmark Allen Waugerman ter dodal: “Nove naprave smo oblikovali za kar največjo zanesljivost delovanja ter še izboljšali njihovo produktivnost in varnost. Oddelki IT bodo veseli podaljšane življenjske dobe in trpežnosti naprav kot tudi enostavnejšega vzdrževanja. Končni uporabniki pa bodo cenili kakovost barvnega in črno-belega izpisa ter izjemne hitrosti tiskanja kot tudi številnih za uporabo kar se da enostavnih funkcij.«

Nove barvne večopravilne naprave formata A4 so CS421dn, CS521dn, CS622de, CX421adn, CX522ade, CX620 ter CX625, medtem ko nadgrajeni črno-beli tiskalniki, namenjeni večjim delovnim skupinam nosijo oznake MS725 Series, MS820 Series, MX720 Series in MX820.

Vsem novim napravam so skupne naslednje lastnosti:

ZANESLJIVOST DELOVANJA: Ogrodje novih naprav je izdelano iz vzdržljivih jeklenih okvirjev, vgrajene pa imajo komponente z dolgo življenjsko dobo, ki zagotavljajo dolgoročno zanesljivo delovanje naprav tudi v najbolj zahtevnih okoljih. ZMOGLJIVOSTI: Zmogljivi večjedrni procesorji in večja količina pomnilnika zagotavljajo »intelektualno moč«, ki skrbi, da so naprave pripravljene na prihodnost in prihodnje nadgradnje strojne programske opreme. Visoke zmogljivosti zagotavljajo, da se tudi najzahtevnejša tiskalna opravila in kompleksne večopravilne naloge, kot je pošiljanje faksa med tiskanjem in ob optičnem prepoznavanju znakov (OCR) v ozadju, izvajajo hitro in zanesljivo.  ENOSTAVNOST UPORABE: e-Task, sodobni uporabniški vmesnik, omogoča edinstveno enostavno uporabe vseh novih naprav – tako manjših črno-belih naprav, kot večjih naprav, opremljenih z na dotik občutljivi 10-palčnim zaslonom. KAKOVOST IZPISA: Funkcija Lexmark Color Replacement skrbi, da stranke natančno natisnejo logotipe podjetij ali katerekoli posebne barve, ki jih rabijo na najbolj občutljivih dokumentih. Poleg tega pa s posameznim tonerjem lahko natisnejo več strani. PRILAGODLJIVOST: Z modeli z letom 2018 so bili uvedeni številni barvni in enobarvni pripomočki, da bi zadovoljili potrebe vseh uporabnikov v poslovnih okoljih. Od vstopnih barvnih naprav, ki se tiskajo do 25 strani na minuto z 250-listnim predalom, do naprav, opremljenih z vmesnikom e-Task, do naprav z vgrajenim trdim diskom, dvostranskim samodejnim optičnim bralnikom dokumentov (DADF) in prednameščeno rešitvijo za optično prepoznavanje znakov (OCR). VARNOST: Lexmarkove nagrajene funkcije za zaščito celotnega spektra pomagajo pri zaščiti dokumentov, naprav in omrežij pred nepooblaščenim dostopom in so popolnoma integrirane v vsak izdelek v seriji. Stalna in nadgradljiva zaščita skrbnikom omogoča nadzor dostopa, zaščito podatkov na trdem disku, zaščito operacijskega sistema in preprečuje omrežne vdore. MOBILNOST: Nove naprave nudijo različne možnosti mobilnega tiskanja, ki zaposlenim omogočajo, da opravljajo tiskalniške naloge prek odobrenih mobilnih naprav z brezplačno aplikacijo Lexmark Mobile Print. Tiskanje je na voljo tudi ob uporabi rešitev AirPrint, Google Cloud Print, Mopria ali Windows Mobile. ANALITIKA: Za stranke z naročeno storitvijo upravljanja tiskanja nove naprave lahko zajemajo zelo podrobne informacije o vitalnih sistemih, kot so napetost motorja, hitrosti ventilatorjev in temperatura tiskalniške glave. Če kateri izmed parametrov ni v predpisanem območju in bi lahko povzročil težave s tiskalnikom, ki bi potrebovale poseg vzdrževalca, naprave le-te že vnaprej opozorijo o potencialni težavi in omogočajo njeno odpravljanje na daljavo (če je to možno). Vnaprejšnje obvestilo pomaga zmanjšati število intervencij in ohranja osebje produktivno. TRAJNOST: Kot pričakovano od Lexmarka nove naprave izpolnjujejo najstrožje globalne okoljske zahteve.

»Lexmark je letos osvežil večino svojih tiskalnikov in zagotovil, da kupci lahko izkoristijo najnovejšo tehnologijo za upodabljanje za še boljše poslovanje,« je dodal Waugerman.

F.M.

Vir.: EUROMOBIL

Dodaj odgovor