Foto: Osem ruskih domačih predelav, zaradi katerih boste vzljubili GAZ-ove avtomobile

Vir: 

GAZ ali (rusko:|ГАЗ – Го́рьковский автомоби́льный заво́д – Gorkovskij Avtomobilnij Zavod) je ruski izdelovalec avtomobilov. Podjetje so ustanovili leta 1932 kot NAZ, v sodelovanju z ameriškim Fordom in Sovjetsko zvezo

Sedež podjetja je v Nižnjem Novgorodu. Podjetje izdeluje avtomobile, kombije, avtobuse in težke tovornjake. Poleg tega izdeluje tudi posamezne komponente. Samo poglejte te bisere domače izdelave. Zdi se, da so Rusi nekako nagnjeni k predelavam tovarniških vozil.

GAZ-M20 ‘Pobeda’ sreča Mercedes-Benz CL500 – Ko ste že mislili, da so ideje za predelavo GAZ-ovih modelov pošle, vam bomo servirali še eno “mutacijo” Pobede, ki je tokrat križana z Mercedesovim CL500 z W215 šasijo in 5-litrskim osemvaljnim motorjem. Pobeda ima definitivno nek poseben šarm.

GAZ-M20 Pobeda Custom – Tale bandit je močna predelava originala, ki napeljuje voznika k precej bolj neodgovorni vožnji. Za osnovo služi Mazda RX8. Ko sem ga pred enim letom opazil sredi Moskve, se mi je zazdelo, kot da bi ugledal čudovitega belega samoroga.

Za še več slik predelav ruskih lepotcev kliknite TUKAJ!

 

 

 

Dodaj odgovor