Mednarodni škandal: Imperialisti zastrupili družino Skripal in obtožili za napad Ruse!

2018 je izbruhnil Škandal Skripal, kjer sta 2 Ruska državljana, ki živita v Veliki Britaniji zaradi neznanih razlogov onemela in pristala v bolnišnici. Par sekund po napadu so Angleži brez velikega raziskovanja takoj obtožili Rusijo, da je Rusija z bojnim strupom Novichok zastrupila bivšega Ruskega agenta. Sledile so protiruske sankcije in več držav je izgnalo diplomate. Kontradikcije , ki več niso smešne:

  1. Pri uporabi bojnega strupa NOVICHOK žrtev ne preživi
  2. Bojni strup NOVICHOK lahko izdelajo v več kot 20 državah
  3. Če bi Rusi želeli ubiti agenta, bi ta bil mrtev in ne nezavesten in v bolnici

Vse skupaj je bila nastavljenka oziroma prevara, ki so jo Imperialisti izvedli proti Rusiji, da se lahko izvede ekonomsko in diplomatsko vojno proti velesili, ki je protiutež imperialistom. Policija za razrešitev umora, napada ali kriminalnega dejanja po navadi potrebuje več mesecev ali vsaj tednov. Tukaj pa so Angleži v sekundi 20 takoj obtožili Rusijo. Sedaj po nekaj mesecih od napada, pa je sankcije zaradi napada napovedala še ZDA.

Kasnejše raziskovanje pa je pokazalo, da so Angleži ali pa Amerikanci sami zastrupili 2 Rusa z drogo za posilstvo, ki so jim jo dali v pijačo. Na vrata hiše pa so namazali strup, ko so bili Rusi že v gostilni. Vse samo zato, da lahko diplomatsko in gospodarsko škodujejo Rusiji in da lahko v medije spravijo zgodbo, kako nesramna država je Rusija. Gre se torej za propagandno vojno, ki kot posledica očrni Ruse in še dalje dela razpoke med Vzhodom in Zahodom.

Kako se bodo odzvali Rusi? S humorjem? S proti sankcijami? Bomo videli! Odzivi na izmišljotine so bili recimo sarkastični, saj so Rusi radi sarkastični. Izdali so posebno verzijo vodke z tem imenom in v hipu je bila razprodana.

 

Dodaj odgovor