Zadnje Ameriške sankcije proti Rusiji kažejo, da Trump ne kontrolira lastne administracije

Zadnje Ameriške sankcije proti Rusiji kažejo, da Trump ne kontrolira lastne administracije. Sankcije so Rusijo doletele zaradi podtikanj o zastrupitvi družine Skripal v Angliji. Angleži so takoj po incidentu okrivili Ruse, čeprav zato niso imeli nobenih dokazov. Vse skupaj kaže, da Angleži kontrolirajo Ameriko bolj kot jo kontrolira Trump. Ameriška in Angleška zunanja politika sta nevarni za celi svet, saj nekoč imperialisti, ki so kolonizirali pol sveta sedaj izgubljajo na moči in se na različne načine spravljajo na konkurente. Konkurent Ameriki in Angliji so zelo močna Rusija in Kitajska. Indija, pa je trenutno še preveč zaostala, da bi bila konkurent.

Glede primera Skripal je obtoževanje Rusov nesmiselno, saj v primeru, da bi Rusi nekoga želeli ubiti, bi ta bil mrtev, ne pa pijano zadet. Mednarodne neodvisne tajne službe so ugotovile, da so Angleške tajne službe same zastrupile zakonca Skripal z drogo za posilstvo, zaradi česar sta zaspala in padla v komo. Angleži so torej zastrupili Ruse, obtožili Ruse in izvedli sankcije nad Ruse.

Res zelo Angleško. Sedaj ko pa Rusko gospodarstvo kaže neko okrevanje in pozitivne rezultate poslovanja, pa ponovno na podlagi laži izvajajo sankcije na podlagi izmišljotin. Lepo je povedal Medvedjev, da se dogaja ekonomska vojna Amerike in Anglije proti Rusiji in da bo počasi potrebno ukrepati. Rubel je padel za 1%. Medvedjev pa je bil ponovno sarkastičen, ko je dejal naši Ameriški prijatelji. A ti prijatelji na podlagi laži izvedejo paket sankcij?

Trump ve kaj se dogaja? Trump točno ve kaj se dogaja! Proti njemu imajo skrite dokaze o Ruskih dekletih in zato ga ne marajo. A kaj hočeš. Rusinje so pač lepše od Američank in to zveznem uradu FBI ne da miru.

Ameriške kurbe za Ruske generale in Ruske kurbe za Ameriške generale. A kaj ko Rusi nočejo Ameriških kurb!

 

Dodaj odgovor