Znani zmagovalci natečaja iFEEL start-up 2018

Natečaj iFEEL start-up letos znova izpostavlja deseterico najobetavnejših mladih start-up podjetij, ki želijo s svojo vizijo prihodnosti prodreti na trg. Izmed številnih prijavljenih so skozi najožje sito prešla podjetja, ki so dokazala največjo mero inovativnosti in navdušila strokovno komisijo s svojo idejo.

Druga edicija natečaja iFEEL start-up, ki poteka v sklopu sejma Feel the Future, je med letošnje najboljše uvrstila zagonska podjetja Eggos d.o.o., GewdGame d.o.o., Inden d.o.o., Omniopti d.o.o., Ortoscale d.o.o., Pinlab d.o.o., Creative Solutions, Simmedia d.o.o., Simbioza Genesis in Zavod Podjem ter jih nagradila z brezplačno predstavitvijo na sejmu ter priložnostjo za poslovno povezovanje, ki je lahko odlična odskočna deska za prihodnji razvoj.

Strokovna komisija je v sodelovanju s partnerji Acceleration Business City, Inkubator savinjske regije, Start:up Slovenija, Start:up Maribor in Blockchain Alliance Europe ocenjevala prijavljena podjetja na osnovi treh kriterijev: inovativnosti, ekonomsko-poslovnega vidika in trajnostnega vidika.

Na podlagi natančno opredeljenih meril je nato izbrala 10 najustreznejših kandidatov, ki se bodo letos imeli priložnost predstaviti obiskovalcem sejma, trije najboljši pa bodo na sejmu prejeli tudi posebno nagrado.

Se vidimo v Celju!

Dodaj odgovor