Maša in Medved v Guinessovi knjigi rekordov

10 let po izidu prvega dela se lahko ruska animirana serija Maša in Medved pohvali tudi z epizodo, ki se je kot edini animirani video uvrstila med pet najbolj gledanih videoposnetkov v zgodovini YouTuba.

Epizoda priljubljene ruske risanke Maša in Medved z naslovom Maša + Kaša (v angleški različici Recept za katastrofo) je postala najbolj gledan animirani videoposnetek na Youtubu in je dobil svoje mesto v Guinessovi knjigi rekordov, je ruski agenciji TASS potrdilo podjetje Animaccord.

Omenjena epizoda je zbrala že preko 3,3 milijarde ogledov in se je kot edini animirani video uvrstila med prvih pet najbolj gledanih videoposnetkov v zgodovini YouTuba, so pojasnili v podjetju. Dodajmo podatek, da gre pri “Maši in kaši” za 17. epizodo serije.

Ravno januarja 2019 mineva 10 let od izida prve epizode te animirane serije, za 25. januar pa je načrtovana nova epizoda Ves svet je oder. Kanal risanke Masha and Bear na YouTubu v angleščini ima preko 4 milijone naročenih uporabnikov, kanal v ruščini pa 18 milijonov.

Nadaljevanje članka najdete TUKAJ!

 

Dodaj odgovor