Želite unikatno vozilo, ki ga nima nihče? Carlex Europe pomaga!

Na spletu smo našli predelovalca vozil s Poljske z imenom Carlex Design Europe, ki je znan po preurejanju izgleda dražjih vozil. Vabimo vas da obiščete njihovo Facebook stran, ki je polna fotografij zadnjih projektov. Mojstri predelajo vse od Minija do Ferrarija. Zadnji odmevni projekt je bil MINI STEAMPUNK. Noro! Le tako naprej dečki. Če pa bomo kdaj imeli kaj denarja viška, pa pripeljemo na predelavo naš avto.

 

 

Notranjost minija izgleda kot podmornica iz kakšne knjige Julesa Verna, ki govori o nenavadnih potovanjih. Potovanje v takšnem avtomobilu je prav gotovo nenavadno in vsi, ki si ga ogledajo ostanejo brez besed. Koliko pa stane takšna predelava? Gotovo ni poceni! Ko izvemo ceno, vam javimo!

 

 

 

 

 

Kot vidite so pri oblikovanju notranjega prostora uporabili veliko usnja, lesa in bakra. Barve so posebne, materiali pa na visokem nivoju. Carlex design Europe je prav gotovo eden najbolj sufisticiranih predelovalcev izgleda vozil. Bravo za dobro opravljeno delo.

 

 

 

 

Avto je kot izgleda oblečen v folijo ali pa je barva matirana. Felgne pa izgledajo kot da so pobarvane z barvo z bronze osnovo. Super slike.

 

 

 

 

 

 

 

 

Manekenke in manekeni so pri fotografiranju gotovo uživali. Vi ne bi?

Dodaj odgovor