Bokashi Organko 2 prejel nagrado Red Dot Award 2019

Podjetje Skaza je prejelo prestižno nagrado Red Dot Award za Produktni dizajn leta 2019, katere ponosni lastnik je naš Bokashi Organko 2, kuhinjski kompostnik naslednje generacije. Izdelek Bokashi Organko 2 je prejel nagrado Red Dot Award, ki jo priznana žirija podeli samo izdelkom z vrhunskim oblikovanjem.

Red Dot je ena najbolj cenjenih in zaželenih nagrad za oblikovanje na svetu. Podeljena nagrada potrjuje odličnost in inovativnost oblikovanja Bokashi Organka 2. Ugled, izkušnje in strokovnost Red Dot žirije dajeta nagradi globalno verodostojnost in vrednost. Predvsem pa pomen priznanja dobi dodatno dimenzijo v luči ostalih 5.500 izdelkov, ki jih je žirija ocenjevala, na koncu pa sprejela skupno odločitev, da je Bokashi Organko 2 med najbolje oblikovanimi produkti leta 2019.

Tanja Skaza, direktorica in solastnica v podjetju Skaza, je odločitev žirije pospremila z besedami: »Ponosna sem, da je žirija nagradila naš Bokashi Organko 2. Ponosna sem tudi na vse moje sodelavce, ki s strastjo, predanostjo in z odločnostjo ohranjajo lepši planet in našim uporabnikom zagotavljajo rešitve, ki jim omogočajo lepše življenje.  Pri nas izdelujemo izdelke, ki so v navdih celemu svetu, nagrada pa je potrditev, da, ko delamo s srcem, delamo dobro«.

Profesor dr. Peter Zec, ustanovitelj in izvršni direktor organizacije Red Dot: »Iskrene čestitke za izjemen uspeh. Dejstvo, da Bokashi Organko 2 izpolnjuje stroga merila žirije, priča o vrhunski kakovosti oblikovanja. Kot prejemniki nagrade v Skazi postavljajo nove trende v industrijskem oblikovanju in nakazujejo smernice za prihodnost«.

Nagrada ni samo potrditev vrhunskega dizajna v Skazi, pač po tudi poklon Skazini inovativnosti in tehničnemu znanju strokovnjakov njihovega razvojnega in proizvodnega tima ter oblikovalskemu studiu Gigodesign, ki je za Skazo izdelek oblikoval.

Nagrajeni Bokashi Organko 2 si lahko ogledate na https://www.skaza.si/nasi-izdelki/bokashi-organko-2

Dodaj odgovor