Sony predstavlja spominsko kartico CFexpress tipa B

  • Hitrost brez primere, ki je namenjena profesionalni in industrijski uporabi ter podpira evolucijo digitalnih naprav
  • Izjemna zanesljivost v ekstremnih pogojih, združena s TOUGH zmogljivostjo in pametno programsko opremo
  • MRW-G1 je novi Sonyjev čitalec spominskih kartic CFexpress Card Reader, ki v celoti izkorišča izredno hitre kartice Sony CFexpress tipa B
  • Nova spominska kartica Sony CFexpress tipa B in čitalec kartic CFexpress Card Reader bosta na trgih na voljo od zgodnjega poletja 2019

Sony je predstavil spominsko kartico CFexpress tipa B (CEB-G128), novo izjemno hitro spominsko kartico [2] naslednje generacije, ki je idealna za profesionalno in industrijsko uporabo. S svojo vrhunsko hitrostjo do 1700 MB/s (branje) in trpežno zanesljivostjo ta spominska kartica podpira prihodnjo evolucijo digitalnih naprav.

Zmogljiva in cenovno dostopna nova serija Sonyjevih spominskih kartic CFexpress tipa B temelji na specifikacijah najnovejšega vmesnika PCIe®[3] Gen3, kot ga je standardiziralo združenje CompactFlash Association.

Spominska kartica Sony CFexpress tipa B je trenutno na voljo s kapaciteto 128 GB, medtem ko se za prihodnost načrtujeta še modela z 256 GB in 512 GB.

Hitrost brez primere

Spominska kartica Sony CFexpress tipa B je okoli 3 x hitrejša od najhitrejše Sonyjeve spominske kartice CFast, ki se ponaša s hitrostjo branja do 530 MB/s. S svojo hitrostjo zapisovanja do 1480 MB/s kartica obenem izpolnjuje prihodnje zahteve industrije po varnem zapisovanju podatkov in zahteve profesionalcev po zajemu fotografij v visoki ločljivosti ali videov z visoko bitno hitrostjo.

Ultra hitro branje do 1700 MB/s pomeni, da se bodo tudi velike datoteke prenesle hitro, predvsem v primerjavi s trenutnimi spominskimi karticami. Eden izmed primerov uporabe je drastično zmanjšanje časa prenosa pri izdelavi kopij ali rezervnih kopij iz več spominskih kartic, kar bistveno izboljša delovno učinkovitost.

MRW-G1 je novi čitalec spominskih kartic CFexpress Card Reader, ki je prilagojen uporabi s spominskimi karticami Sony CFexpress tipa B in v celoti izkorišča njihovo izjemno hitrost branja. Ta čitalec je obenem združljiv s Sonyjevimi XQD karticami iz serije G in M.

TOUGH zmogljivost

Spominska kartica Sony CFexpress tipa B je izjemno robustna in ustrezne standarde CFexpress presega za trikrat do petkrat, kar pomeni, da lahko prenese silo upogibanja do 70 N in padce z do 5 metrov višine.

Kartica je prav tako odporna na temperaturo, rentgenske žarke, je antistatična in opremljena z zaščito pred UV sevanjem ter tako izpolnjuje vse pogoje za uporabo v zahtevnih razmerah.

Brezskrbna uporaba

Uporabniki kartic Sony CFexpress si lahko prenesejo brezplačna programa Media Scan Utility in Memory Card File Rescue.

Programska oprema za osebni računalnik Media Scan Utility samodejno preveri vašo spominsko kartico Sony CFexpress vsakič, ko jo z osebnim računalnikom povežete z uporabo čitalca MRW-G1[4]. Programska oprema vas obvešča o stanju vaše kartice in vam sporoča ali se približujete oz. ste že dosegli mejo zmogljivosti pomnilnika.

Memory Card File Rescue medtem prepreči najhujšo nočno moro vsakega fotografa – neželen izbris fotografij, ki pomeni popolno izgubo neprecenljivega dela. Ta programska oprema obnovi po nesreči izbrisane datoteke, vključno s fotografijami v formatu RAW in visoki ločljivosti ter video posnetke, kar vaše delo zaščiti pred neželenim izbrisom.

Spominska kartica Sony CFexpress tipa B in čitalec CFexpress Card Reader bosta na trgih na voljo od zgodnjega poletja 2019.

Dodaj odgovor