Sony predstavil izjemno trpežna in hitra zunanja trda diska SSD

Zmogljiva serija SL-M in standardna kompaktna serija SL-C sta namenjeni fotografom, video snemalcem in ustvarjalcem, ki potrebujejo visoke hitrosti pri delu z velikimi datotekami. Trpežni v vseh pomenih besede; seriji SL-M in SL-C sta odporni na prah, vodo, udarce in varno skriti v robustnem ohišju. Hitrost branja in pisanja do 1000 MB/s.

Strojno šifriranje in inteligentna pomožna programska oprema za zaščito in varovanje vašega dela

Sony je predstavil dva nova zunanja trda diska SSD, zmogljivo serijo SL-M in standardno kompaktno serijo SL-C. Ponašata se z izjemno trpežnostjo, visoko hitrostjo, strojnim šifriranjem in uporabno programsko opremo, ki varnost podatkov fotografov in video snemalcev ohranja tudi v težavnih pogojih. Visoke hitrosti serij SL-M in SL-C pospešijo delovni proces pri obdelavi, urejanju, kopiranju in shranjevanju podatkov.

Trpežnost, ko jo potrebujete
Seriji SL-M in SL-C odlikuje inovativno ohišje iz aluminija v enem kosu, ki je zavarovano proti udarcem iz vseh strani in tako zagotavlja varnost shranjenih podatkov. Ocena IP67 pomeni, da sta obe seriji zaščiteni pred vodo in prahom, prav tako je vodoodporen vhod USB Type-CTM, tudi brez vodotesnega pokrovčka. Vaši podatki bodo na disku ostali varno shranjeni tudi ob padcu v vodo do globine 1 metra[9]. Zunanja trda diska SSD sta izjemno robustna in lahko preneseta pritiske do 6000 kp in upogibanja do 2000 kp, kar pomeni, da ju lahko uporabnik brezskrbno prenaša v družbi ostalih, težjih naprav. Seriji SL-M in SL-C sta dodatno odporni tudi na udarce ter lahko preživita padec iz višine do treh metrov.

Obe seriji krasi aluminijasto ohišje s stilsko valovito površino, ki zagotavlja dober oprijem, obenem pa sta tudi hitro prepoznavni v svoji srebrni in rumeni barvi. Opremljeni sta s priročno nameščenim indikatorjem LED, z elastikami za pritrditev identifikacijskih oznak in z nalepkami za identifikacijo različnih diskov.

Pospešite svoje delo
Zmogljiva serija SL-M se ponaša z izjemnimi hitrostmi branja in pisanja do 1000 MB/s, medtem ko standardna kompaktna serija SL-C omogoča impresivno hitrost branja do 540 MB/s in pisanja do 520 MB/s. Obe seriji sta opremljeni z vhodom USB 3.1 Gen 2 (USB Type-CTM), pri čemer lahko serija SL-M dosega neverjetne hitrosti z uporabo NVMe SSD-tehnologije. Najnovejši krmilniki SSD v obeh serijah zagotavljajo nenehno doseganje visokih hitrosti, tudi pri delu z izjemno velikimi datotekami, ki se kopirajo ali prepišejo večkrat. Te ultra visoke hitrosti dvigujejo učinkovitost delovnega procesa, naj si gre za obdelavo fotografij z visoko ločljivostjo ali video posnetkov v ločljivosti 4K, kopiranje datotek na druge naprave ali hkratnim urejanjem velikega števila podob.

Zavarujte svoje podatke
Zunanja trda diska SSD serij SL-M in SL-C sta opremljena s štirimi tehnologijami, ki zagotavljajo nenehno varovanje vaših podatkov. Prva izmed njih je – ob uporabi gesla – zaščita s strojnim šifriranjem z 256-bitnim šifriranjem AES, ki ne vpliva na hitrost prenosa. Aplikacija SSD Utility, ki si jo lahko prenesete brezplačno, dodatno omogoča zaščito z dvema gesloma, s katero lahko lastnik (administrator) podatke na zunanjem trdem disku zaščiti z geslom za navadne uporabnike in z administratorskim geslom, pri čemur mu slednjega ni potrebno razkriti uporabnikom. Kompatibilnost z več platformami omogoča nastavitev in uporabo istih gesel na platformah Mac, Windows ali Android.

Lifetime Checker, na voljo kot del aplikacije SSD Utility, preverja stanje zunanjega trdega diska in uporabnika opozori, ko se približuje limitu. Aplikacija SSD Utility omogoča tudi posodobitve programske opreme za popolno delovanje naprave, programska oprema za reševanje podatkov pa zmanjšuje skrbi glede varnosti vaših dragocenih datotek in sicer omogoča povrnitev po nesreči izbrisanih datotek, vključno z velikimi datotekami v formatu RAW ali video posnetki visoke ločljivosti.

Obe seriji sta na voljo v zmogljivostih 500 GB, 1 TB in 2 TB in bosta na voljo od jeseni 2019. Cena izdelkov bo sporočena naknadno.

Posebnosti:
Ocena IP67
Preneseta padec z višine do 3 m
Odporno na pritiske do 6000 kp in silo upogibanja do 2000 kp

Dodaj odgovor