Decentralizacija končno! Predavanja o digitalnem marketingu tudi v Mariboru

Se zavedate, da je prihodnost tukaj in da je digitalna. Vas zanima digitalno? Splet in prodaja ali promocija preko spleta? Imamo rešitev.

Seminar: Kako doseči prodajne cilje z orodji digitalnega marketinga
Naslov: Hotel City Maribor, Ulica kneza Koclja 22, 2000 Maribor

Digitalni marketing je kot hiša. Kot se vsaka hiša brez dobro postavljenega temelja lahko podre, se prav tako lahko podre naš digitalni sistem, če nimamo dobro določenih ciljev in jasne strategije. Se zavedate, da je vaš poslovni uspeh pogosto odvisen od tega, kaj naredite na področju digitalnega marketinga? Vam zastavljanje pravih ciljev povzroča težave? Vas zanima, kako izbrati pravo strategijo digitalnega marketinga za vaše podjetje?

Si želite pridobiti koristne informacije ter znanja od strokovnjakov, da bi bolje poslovali? Udeležite se delavnice Digitalni marketing: Kako doseči prodajne cilje z orodji digitalnega marketinga, ki bo potekal v Mariboru, 6. 6. 2019 ob 9:00, ter pridobite nova znanja na področju digitalnega marketinga. Z nami bo 7 strokovnjakov digitalnega marketinga.

Na dogodku bomo obdelali naslednje teme:

  • Roman Čretnik: Od strategije do cilja – z lahkoto, če uporabljaš prava orodja

  • Irena Grofelnik: Digitalizacija prodaje v luči postavljenih prodajnih ciljev – Kako s FB messengerjem do novih strank in večje prodaje

  • Rok Makovec: Facebook ali Linkedln – katero platformo izbrati?

  • Uroš Kristan: Kaj se kuha na slovenskem spletu? Zakaj prikaz ni enak prikazu in evro ne enak evru.

  • Meta Grošelj: Ohranjanje fokusa na poti proti ciljem

  • Gaber Marolt: Doseganje prodajnih ciljev s pozitivno komunikacjio za motiviranje sodelavcev

  • Filip Pesek: Praktičen primer: Kako lahko lansirate nek produkt in iz njega naredite best-seller…

Prijavite se zdaj in si zagotovite MODRO vstopnico po najnižji ceni za 89 € (polna cena prijave je 149 €). Modre prijave so omejene in jih sprejemamo do 24. 5. 2019.

Prijava: https://bit.ly/2IdsWTI

Ne zamudite priložnosti za pridobitev novih znanj ter hitrega izboljšanja vaših rezultatov. Pridružite se nam in postanite tudi vi odlični na področju spletnega marketinga!

Dodaj odgovor