Pomembna je kava in telefon! Ne kravata! Pa migrante smo zaustavili! Vsaj na naši strani!

Oblačim se športno in rad nosim Italijanske barve, saj sem Italijan. Pravi Italijan.

Rad pijem kavo in kot vse ostale me je hipnotiziral telefon. Na mizi imam 2 telefona. Vedno bolj priljubljen Italijanski policijski minister Matteo Salvini tudi na uradnih srečanjih dostikrat ne nosi kravate. Oblečen je v belo srajco brez kravate ali v športno trenerko z Italijanskimi barvami. Pravi nacionalist, ki je blizu ljudem. Za Evropske volitve napovedujemo povečanje mandatov za Salvinijevo stranko, saj mu ankete kažejo dobro. Zaustavil je val migrantov po Italijanski poti, a sedaj se zaradi tega povečujejo pritiski po Balkanski poti. Bo Evropa uspela skupaj zapreti tudi Balkansko migrantsko pot?

Razmišljanje o Sloveniji: Hrvaška slabo varuje Bosansko in Hrvaško mejo in zato veliko migrantov preko Bosne in Hrvaške pride v Slovenijo! A ni tako? A ne bi zaprli Slovenske mejen neprepustno? Ne. Že prejšnje države so odgovorne zato! Migrantov do nas sploh ne bi smelo biti!

Kaj si misli Matteo Salvini? Mogoče tole:

Pomembna je kava in telefon! Ne kravata! Pa migrante smo zaustavili! Vsaj na naši strani! Ja. Italija je res zmanjšala prihod migrantov in povečala njihov izvoz. In zato raste priljubljenost Salvinija.

 

Dodaj odgovor