Avstrijska ali Srbska ali Slovenska mafija napadla Mariborsko Sodnico?

Sodnico Danielo Ružič, ki dela na gospodarskem oddelku mariborskega okrožnega sodišča so brutalno napadli pred njeno hišo v okolici Maribora. Policisti preiskujejo sum poskusa umora. Trenutno iščejo napadalce in ugotavljajo, ali je bil napad povezan z njenim delom. Potencialni osumljenci so vsi proti katerim je vodila ali vodi postopke. Tudi Avstrija! Je bila Avstrijska mafija tista, ki ji je zlomila lobanjo? Javnosti so sicer že posredovali informacijo, da je njeno zdravstveno stanje stabilno, je izven življenjske nevarnosti. Sodnica pa naj bi imela več grozljivih zlomov. Zlomljene naj bi imela obrazne kosti, lobanjo, in roke.V bolnišnico so jo prepeljali v kritičnem stanju, a je sedaj njeno stanje že stabilno, bila pa naj bi že tudi pri zavesti. S Policijske uprave Maribor, se je oglasil Andrej Kolbl, ki je v izjavi za medije povedal, da so neznani storilci ali storilec sodnico pričakali pred njeno hišo v okolici Maribora. Napadli naj bi jo s predmetom, zaradi interesa preiskave pa niso želeli javno povedati, za kateri predmet je šlo.

Po neuradnih informacijah naj bi bila napadena s kijem. Kriminalistična preiskava ima cilj ugotoviti tudi motiv napada, ki bi lahko bil povezan z njenim delom ali zasebnim življenjem a verjetno z njenim delom.

Ružičeva je sicer sodila v različnih odmevnih primerih. Sodelovala je pri tožbi DUTB zoper nekdanje vodilne v Probanki, gospodarskem sporu med Iskro in Mestno občino Maribor glede prekinitve projekta radarji za odškodnino 12,8 milijona evrov ter v odškodninskih tožbah podjetja KND in občine Duplek proti avstrijskemu Verbundu zaradi škode v poplavah Drave leta 2012.Policisti so o napadu bili obveščeni v nedeljo ob 1:15 zjutraj.Na kraj so se takoj napotili policisti skupaj z reševalci, ki so ženski takoj nudili medicinsko pomoč. Z reševalnim vozilom so jo nato odpeljali v UKC Maribor.

Vir prikazne fotografije: Google

Dodaj odgovor