Days of play! Nove nižje cene za PS4 in Sony VR!

Absolutni zmagovalec za trgu igralnih konzol je nedvomno podjetje Sony, ki trenutno uspešno prodaja konzole Sony Playstation 4 in dodatek za virtualno resničnost Playstation VR.

Naglavna čelada z očali nam začara občutek virtualne realnosti in nas popelje v čisto prave 3D svetove. Ob lansiranju naglavne čelade Playstation VR je bila cena 399 EUR, kasneje 299 EUR. Zdaj pa je Sony startal kampanjo Days of Play in naglavno 3D čudo je v akciji na voljo za le 209 EUR z DDV.

Za omejen čas pa bo na voljo tudi limited edition konzola Days of Play 1 TB za 299 EUR z DDV. Plus določene igre so pri podjetju Sony in partnerjih na voljo do 60% ceneje. Mogoče pravi čas za nakup. Izdelki Playstation so na voljo pri trgovcih: Mercator, Big Bang, Konzolko, Links, ACS SONY, Gameplay in Playgame. Čez mejo pa pri trgovcih Mediamarkt, Saturn in drugih.

Med vsemi konzolami ki so na trgu po številu prodanih konzol vodi Sony z franšizo Playstation pred podjetji Microsoft z konzolo Xbox in Nintendom z konzolami Switch in Wii.

 

Dodaj odgovor