Zaščitili smo Muro! Ne bo hidroelektrarne! A elektriko rabimo!

Ne moremo se preseliti nazaj v votline in ugasniti vse elektrarne! Preveriti bo potrebno katere okoljevarstvene organizacije delajo v dobro družbe in katere so enostavno povsod proti vsemu!

Če se bo ob vsaki gradnji začelo vsako stvar ustavljati, bo treba na koncu sprejeti sklep, da se vrnemo v votline. Seveda ne bomo živeli niti ob svečah, ker je tudi to škodljivo. Kurili bomo ogenj, ampak tudi ogenj bo na koncu sporen, ker oddaja tudi trdne delce ali še kaj drugega. Zato je k temu treba pristopiti s precejšnjo mero razuma. Tudi najhujši okoljevarstveniki uporabljajo mobilne telefone, uporabljajo avtomobile, uporabljalo tudi vse drugo, kar premore moderna tehnologija. Vse to pa deluje posredno ali neposredno z elektriko,” je pojasnil Šarec med debato o temi energetike v DZ.

V prihodnosti bomo potrebovali nove vire energije! Kakšne, pa bo pokazala javna debata, analize in čas! Da ne rabimo lastnih virov energije je utopija!

Kot vsi vemo elektrika poganja naše domove, podjetja in še kaj. Ne moremo enostavno takoj vgasniti TEŠ 6, NEK in še kaj! Elektriko rabimo!

Dodaj odgovor