BMW Selmar postal generalni uvoznik za AC Schnitzer

Z veseljem sporočamo, da je BMW Selmar sklenil ekskluzivno partnerstvo s podjetjem AC Schnitzer, tuning družbo, ki že trideset let odlično posluje v segmentu BMW ter MINI, zdaj pa nudi tudi optimizacijo LAND ROVER.

AC Schnitzer razvija in nudi zelo kakovostne rešitve za tiste kupce, ki cenijo unikatnost, osebno noto in so pripravljeni na nove izzive.

Njihov vstop na slovenski trg je tudi za nas pomembna širitev dejavnosti, saj bo tako cenjenim strankam v Sloveniji na voljo celotna storitev, torej vizualne nadgradnje vrhunskih modelov avtomobilov, kot tudi nadgradnje moči motorja.

Uroš Seles, direktor BMW Selmar, ob tem poudarja: “Naša motivirana ekipa dela s strastjo in dolgoletnimi izkušnjami, kar zagotavlja, da se konverzije, popravila in vzdrževanje vedno izvajajo temeljito in skrbno. Prav zaradi tega smo ponosni na novo sodelovanje s podjetjem, ki tako kot mi razvija in nudi visoko kakovostne rešitve za tiste kupce, ki cenijo unikatnost, osebno noto in so pripravljeni na nove izzive.«

Rainer Vogel, direktor AC Schnitzer, pa dodaja: “Veselimo se novega sodelovanja. S tem sodelovanjem smo ponovno postavili visok standard kakovosti za zastopanje blagovne znamke AC Schnitzer v Sloveniji, saj se zavedamo, da je BMW Selmar s svojima prodajnima mestoma v Mariboru ter Celju vodilna družba v svojem segmentu, ki jo odlikujeta odlična storitev ter zanesljivost.«

Stopite iz okvirjev serijske izdelave, odkrijte možnosti rešitev narejenih po vaši meri in uživajte v vožnji!

Dodaj odgovor