Goodyear Eagle F1 SuperSport osvojila prvo mesto

Nova Goodyearova pnevmatika Eagle F1 SuperSport je zablestela na najnovejšem testu pnevmatik in se uvrstila na sam vrh. Ta doslej prvi test pnevmatik UUHP je izvedla Tyre Reviews, vodilna spletna stran za pregled in preizkušanje pnevmatik.

Test, ki je zajemal osem različnih znamk pnevmatik, vključno s Continentalovimi in Michelinovimi, so izvedli na Continentalovem objektu za testiranje v kraju Uvalde v Teksasu, in sicer z vozilom BMW M2, opremljenim s pnevmatikami 245/35 R19 na sprednji osi in 265/35 R19 na zadnji. Obsežen test je zajel vse glavne discipline, med njimi vodljivost ter zaviranje na suhi in mokri podlagi, akvaplaning, kotalni upor, hrup in udobje, pri čemer so se še posebej osredotočili na subjektivne vidike navedenih testov.

Jonathan Benson, lastnik strani Tyre Reviews, je pnevmatiki Goodyear Eagle F1 SuperSport dodelil najvišje ocene in navedel, da se je pnevmatika odlično obnesla na ključnem testiranju vodljivosti na suhi in mokri podlagi ter navdušila z odličnim občutkom pri spreminjanju smeri in uravnoteženostjo, ne glede na razmere.

Pnevmatika Eagle F1 SuperSport je bila zasnovana na Goodyearovih izkušnjah z dirkališč, da bi zagotovila vrhunski oprijem in vodljivost, in to ji je tudi uspelo. Pokazala je fantastične rezultate, s katerimi se je uvrstila na sam vrh.

Vodljivost na mokri podlagi je bilo zagotovo področje, kjer je Eagle F1 SuperSport naredila največji vtis, kot je še izpostavil: “Tu je bila nova Goodyearova pnevmatika izvrstna, saj je omogočila popolno ravnotežje med sprednjim in zadnjim delom vozila, obenem pa je na celotnem krogu zagotovila odličen oprijem.”

Dodaj odgovor