Donald Trump spreminja klasično Ameriško politiko! Bravo! Vojake je iz Sirije poslal nazaj domov!

Zanimiva je bila pred kratkim objava Trumpa na socialnem omrežju Facebook: „Enaki ljudje ki so nas spravili na Bližnjem Vzhodu v živi pesek ter ob 8 Trilijonov Dolarjev in več tisoč življenj (in milijone življenj če štejemo na drugi strani), se sedaj borijo da bi mi ostali tam. Ne poslušajte ljudi, ki nimajo pojma. Dokazali so, da so nerodni in nesposobni.“

Bring out troops home! Yihaa!

Trump s to izjavo in tudi drugimi razlaga, da obžaluje vojaška posredovanje v tujini in da se ne strinja z vojaškimi profiterji, ki so državo vodili pred njim. Politiki, ki so Ameriko vodili pred Trumpom so bili v primeravi z njim iz bolj skromnih razmer in tako bolj podvrženi podkupljivosti in korupciji. Marsikdo od njih je kot izgleda podlegel vojaškem lobiju in provizijam, ki jih ta zagotavlja. Trump, ki pa izhaja iz družine, ki deluje na področju gradbeništva in hotelirstva je gotovo veliko manj dovzeten za podkupnine s strani vojaške industrije. Kot izgleda se bo pod Trumpom marsikatera politika spremenila in starim silam gre to močno na živce. Vseskozi ga poskušajo odstaviti, saj jim nekdo, ki je nepodkupljiv gre prav gotovo na živce. Trump se je dokazal z delovnostjo in trdo roko. Zmanjšal je brezposelnost v Ameriki in Ameriški standard je zrasel. Očitajo mu premalo zavzemanja za okoljevarstvo, a Trump dobro ve, da bi ob prestrogih okoljevarstvenih kriterijih delo izgubilo na tisoče Američanov. Zagovorniki ga bodo zaščitili in povedali, naj si okoljevarstveniki raje pogledajo Kitajsko in tam protestirajo! Ja Ghreta! Ti! Trump ima v lasti več avtomobilov. Govori se, da si lasti tudi Teslo. Električno Teslo.

Nas bo Trump obiskal v Sloveniji in tukaj odigral partijo golfa?

O Trumpu se govori veliko, nekaj se o njemu ve, vsega pa gotovo ne. Tudi on ima svoje skrivnosti, ki pa upajmo, da niso tako grozne kot bi si mislili. Kot oče je otrokom ponudil veliko. Čeprav se je preveč ukvarjal s poslom in kasneje s politiko, ter je nekatere otroke malo zanemaril, so vsi imeli na voljo smučanje pozimi, plavanje in potapljanje poleti, ter šolo golfa in še kaj. Njegove napake? Babjek je! Fucker! In v mladosti je skakal po diskotekah! Pa kaj! So what! Gotovo je bolj pošten kot marsikateri drug politik na tem planetu, saj izhaja iz bogate družine in politike ni izkoristil za večanje lastnega premoženja, kot to dela 3/4 klasičnih politikov. Je posebnež, govori smešno in verjetno v omari skriva kakšno ljubico in še kaj, za kaj svet ne ve! Tudi Google vsega ne ve! Rad igra golf in rad sankcionira tiste, ki so po njegovem mnenju poredni! Me prav zanima, če so tudi njega kot otroka kaj sankcionirali? Bo sankcioniral Turčijo? Kdaj bo nehal s sankcijami proti Rusiji? Nas bo obiskal v Sloveniji? Bomo videli.

Je Trump tudi lastnik diskotek ? Vemo, da je v mladosti rad plesal!

Kateri šport je tisti, ki ti najbolj podaljša življenje? Plavanje? Golf? Košarka? NE! Šport, ki ti najbolj podaljša življenje je ples. In našli smo veliko podatkov o tem, da je Trump v mladih letih veliko plesal. Bravo naši. Ples je zdrav! Tu pa tam pelji tudi Melanijo na kak ples. Ne samo sam in z poslovnimi partnerji igrati golfa! 🙂 Govori se, da je Trump tudi lastnik nekaj diskotek po Sloveniji, Avstriji in Ameriki. Skriti lastnik, delni lastnik in glavni lastnik. Bo to držalo? Mogoče 🙂 Melanija je prav gotovo ponosna nanj.

Dodaj odgovor