Biden in Ameriški demokrati preko Ukrajine prali denar

Najnovejši dogodki v Ameriki so pokazali, da je predsednik TRUMP pičil v osje gnezdo, ko je s svojimi sodelavci odkril kriminalna dejanja demokratskih politikov. Sin bivšega podpredsednika Demokratske stranke Biden mlajši je na račun tuje države, ki ji je Amerika zagotovila posel dobil milijonske zneske. Temu se reče pranje denarja v velikih zneskih.

Ameriška država da denar Ukrajini, Ukrajina da majhen del tega denarja nazaj sinu podpredsednika Amerike

Biden mlajši ni dobil denarja zaradi pozitivnega poslovanja podjetja zaradi njegovih operacij, ampak denar direktno od davkoplačevalcev. Skupni zneski pranja denarja v katerega je vključen tako Ukrajinski Poroshenko kot Ameriški Obama so ocenjeni na 7,4 milijarde zelencev poročajo v Russia Insider. Novice na MSN seveda ne boste zasledili. Premočni so Ameriški demokrati v Ameriki in del opranega denarja preko Ukrajine se je vrnil tudi v Ameriške medije, jih podkupil in obrnil proti TURMPU, ki je zaslišan! Predsednik Amerike Donald TRUMP je pod zaslišanji, ker ga napadajo reveži, ki se hočejo skozi politiko obogatiti.

Družina Biden je s pomočjo politike močno obogatela

Trump, ki je zaradi delovanje v politiki izgubil na premoženju v politiko ni odšel zaradi povečanja bogastva ampak zaradi povečanja vpliva in priljubljenosti. To je razlika med milijarderji in milijonarji. Ameriški milijonarji, ki gredo v politiko se želijo obogatiti. Milijarderji se več ne rabijo dodatno obogatiti, saj so že bogati.

Bo novi voditelj Ukrajine pošten? Bo sprejel podkupnine ali bo zaprl tiste, ki so se v preteklosti pustili podkupiti?

Vprašanje je ali bi bil sestanek med predsednikom Amerike in Ukrajine sploh potreben, če bi sodstvo delo opravljalo in samo ne bi bilo podkupljeno. A enako kot v Sloveniji so tudi v Ukrajini mini uradniki z veseljem vzeli denar in delali proti pravici malih ljudi. Bo Trump posredoval in naredil red? Ali ga bodo prej odstranili, ker je pičil v osje gnezdo demokratske mafije, ki ruši tuje države, vpliva na tuje volitve, izvaža orožje in prodaja drogo? Marsikdo od demokratov v Ameriki je proti Trumpu, ker Trump ni podkupljiv, saj ima dovolj! Koliko je imel OBAMA preden je postal predsednik in koliko ima sedaj? Razlika je očitna!! Koliko je imel TRUMP in koliko bo imel TRUMP čez 8 let? Razlika ne bo očitna!

Dodaj odgovor