Katero pizzo najbolj obožuje Valižanski princ Charles???

Valižanski princ je, medtem ko je v mestih Hawick, St Boswells in Melrose opravljaj svoje obveznosti, razkril svojo najljubšo pico. Princ Charles, 70, je z nasmehom na obrazu sprejel pico »margerito«, ki mu jo je podaril meščan, med tem ko je pozdravljaj množico v St Boswells-u. Picopek Erminio Di Meo, 56, je s pomočjo prevajalca časopisu Press Association povedal: »Pico sem mu podaril zato, ker je tako velik del te države. Bil je radoveden in se nasmejal, ko se mu jo podal in povedal, da je margerita. Mislim, da sem ga celo slišal reči, da je to njegova najljubša pica.«

Valižanski princ Charles

Kraljevo družino redkokdaj opazimo, da jedo v javnosti, toda kljub temu se je skozi leta vseeno izmuznila kakšna manjša informacija o njihovem okusu za hrano. Vojvodinja Cambridge-a je pred kratkim med obiskom v Aga Khan centru v Londonu razkrila, da je njena hči Princesa Charlotte ljubiteljica pekoče hrane, njen mož William, pa se z le-to težko spopada. Lahko si predstavljamo, da je naročanje hrane na dom v njihovi hiši precej zapleteno. V začetku leta je v ekskluzivnem intervjuju za HELLO! nekdanji kuhar kraljeve družine Darren McGrady razkril, da je kraljica »čokoholik«, Edinburški vojvoda pa je velik »foodie« in je bil vedno pripravljen poskusiti nove zanimive jedi.

Samo-klicana ljubiteljica hrane Meghan Markle je včasih delila kuharske recepte na njenem, zdaj propadlem vlogu, The Tig. Govori se tudi, da obožuje piščančjo pečenko, prav tako pa suši in morsko hrano. Lani je za kuharsko knjigo Hubb Community Kitchen napisala predgovor, prav tako pa je na kraljevo turnejo po Avstraliji prinesla domač bananin kruh. Med petkovimi opravki je Charles, ki je na Škotskem znan kot Vojvoda Rothesay-a, obiskal tudi The Scott & Charters Knitwear Factory (Scott in Charter tovarna pletenin) in odprl nove pisarne naravovarstvene dobrodelne organizacije Tweed Forum.

Dodaj odgovor