Super Playstation ponudbe za BLACK FRIDAY

Na uho nam je prišla informacija, da bodo v Sloveniji na BLACK FRIDAY močno znižane igralne konzole Sony Playstation 4 in Sony Playstation 4 PRO. Akcijo bodo imeli v trgovski verigi HARWEY NORMAN in mogoče tudi pri trgovcih kot so BIG BANG, ACS SONY, GAMECENTER, PLAYGAME in drugih.

Posebne BLACK FRIDAY nižje cene bodo na voljo tudi v PlayStation Store Sony online trgovini, kjer bodo popusti na MPC do 60%.

Igralne konzole Sony Playstation 4 500 GB bodo znižane z 299 EUR na 199 EUR. Močnejše izvedbe z močnejšo grafično kartico in možnostjo poganjanja naslovov v 4K pa bodo na voljo znižane z 399 EUR na 299 EUR. Znižani pa bodo tudi kompleti za virtualno resničnost PLAYSTATION VR in sicer z 299 EUR na 199 EUR, kjer boste v kompletu dobili naglavno 3D čelado, kamero in igro.

Posebne cene pa so ponudili tudi pri trgovcu GAMECENTER, kjer so že pred črnim petkom pripravili veliko znižanje IGER za XBOX ONE in PLAYSTATION 4. Posebno ponudbo so pripravili tudi pri trgovcu GOBLIN. Trudijo pa se tudi pri podjetju KONZOLKO, kjer imajo vsak teden akcije za vikend in gotovo bodo kaj zanimivega pripravili tudi za BLACK FRIDAY. Smo pa zasledili tudi COOL igralne ploščke za XBOX ONE po znižani ceni pri najboljšem sosedu MERCATORJU. Na področju GAMINGA se toraj v Sloveniji nekaj dogaja. Tudi TELEKOM SLOVENIJE ponuja izdelke s tega področja, seveda na obroke vezane skupaj z naročnino.

Dodaj odgovor