Katere hišne ljubljenčke imajo slavni in bogati?

Zanimalo nas je katere hišne ljubljenčke imajo slavni in bogati. Pri raziskovanju nam je seveda pomagal internet. Kraljica Elizabetha ima po navedbah spleta 7 Corghijev in 3 konje. Lepo.

O Ronaldu se ve marsikaj in tudi to, da ima zelo rad živali. Že dolgo ima Labradorca z imenom Marosca. Leta 2011 ko je igral v Angliji zaradi slabega vremena psa ni imel. Zdaj ima več kot enega. Ima tudi zlate ribice, slavo in lepo družino.

Slavna filmska zvezdnica Cameron Diaz, ki je doma v San Diegu v Californiji ima mačko z imenom Mali mož. Zavzema se za ekologijo ter vozi Toyoto Prius. Filmi Cameron Diaz so v Ameriki priigrali 3 milijarde zelencev, po svetu pa 7. Lepa, znana in bogata.

Lara Trump in Eric Trump se zavzemata za posvojitev živali in ne za nakup, zato sodelujeta z zaklonišči zapiščenih živali, kjer sta tudi sama posvojila psa. Eric je Trumpov sin, Lara pa je njegova žena s katero imata 2 otroka. Lara se je rodila 1982.

Kaj pa predsednik Rusije Putin? Samico črnega labradorja z imenom Koni je Putin dobil leta 2000. Pogosto se je nastavljala novinarjem, ki so jo hranili s škodljivimi priboljški. Leta 2007 je psička srečala Nemško Kanclerko Merkel, a izkazalo se je, da se Kanclerka boji psov. Koni je poginila leta 2014 in zapustila veliko potomcev.

Bolgarskega ovčarja Bufija je Putin dobil leta 2010 na obisku v Sofiji. Bafi je zrasel v pravega velikana. Samičko pasme Akita-Imu z imenom Jume so mu podarili leta 2012 v zahvalo ob pomoči v potresih na Japonskem. Jume je pravi čuvaj z Japonskim značajem. Od predsednika Turkmenistana je v dar leta 2017 dobil Alabaja z imenom Bernie.

Bernie je še majhen, a bo zrasel kot Bufie. Putin je novinarje velikokrat okregal naj ne hranijo njegovih psov z nezdravo hrano! Poredni novinarji! Če bodo s tem nadaljevali bodo gotovo pristali v ruskem zaporu! 🙂

Dodaj odgovor