Nintendo predstavil novo fitnes igro Ring Fit adventure. Odlično.

So vaši otroci navdušeni nad video igrami ampak hkrati premalo športni in predebeli? Nintendo ima rešitev. Novo fitnes igro ring fit adventure, ki pride v kompletu z obročem za telovadbo in nastavkom, ki se pritrdi na vašo levo nogo. Za igranje potrebujete konzolo Nintendo Switch in velik LCD televizor. Igro nam je prinesel božiček in malček, ki je darilo prejel je ob igranju pridno telovadil, tekal in se močno oznojil. Fitnes trenerji po svetu so igro pohvalili, saj otroku skozi zanimive igre naredimo šport še bolj zabaven. Bravo Nintendo.

Ponovno so Japonci dokazali, da so video igre dobre tako za izboljšanje logičnega mišljenja in spomina, ter v tem primeru tudi za izboljšanje športnih rezultatov. Se vam ne da v fitnes studio in niste motivirani. Mogoče boste z igro Ring fit našli motivacijo skozi kombinacijo video igre v domači dnevni sobi, ki je zasnovana tako, da za izpolnjevanje nalog v igri moraš delati različne fizične vaje. Bravo Nintendo. Ocena 10/10. Z igro do boljše telesne vadbe, bi lahko bil zaključek tega opisa novosti, ki je na vol

o za 79.99 EUR. Za igranje pa boste poleg igre potrebovali še konzolo Nintendo Switch, ki je na voljo za 339,90 EUR. Drago. Ampak kakovostno in zabavno. Za malčke so video igre po novem hkrati tako zabava kot tudi šport. Podobno kot nekoč igre za Ps3 z MOVE kontrolerjem ali za konzolo Xbox z sistemom KINECT. Bravo Nintendo, da si še izboljšal kombinacijo iger in športa.

Dodaj odgovor