Nove nižje cene za VW E-GOLF – že za 19.949 EUR

Na spletnem portalu PORSCHE SLOVENIJA so se pohvalili da so tudi oni zelo ekološko naravnani in so tako uvedli akcijsko ponudbo za vozila E-GOLF. Objavili so sledečo akcijo:

 novim modelom VW e-Golf (doseg do 300 km) se boste radi pokazali. Naj vsakdo vidi, da vozite Golf, ki je nekaj posebnega. Svojstven e-dizajn s specifično svetlobno grafiko LED-luči, modrimi oblikovalskimi elementi in aerodinamičnimi izboljšavami daje električnim vozilom izrazito individualen pečat.

V kolikor imate dodatna vprašanja, nam pišite na martina.gartner@porsche.si ali pokličete +386 31 616 918. Z veseljem vam bomo svetovali.

Z veseljem vam sporočamo, da smo za omejeno število vozil VW e-Golf ponovno pripravili vrhunsko ponudbo. Za bogato opremljen e-Golf z upoštevano subvencijo (7.500 €) in dodatnim popustom, boste odšteli le 19.949 €.  Več o subvenciji in povračilu za električna in hibridna vozila, si lahko preberete na uradni strani www.ekosklad.si. 

  •  Model: e- Golf 100 kW (136KM)
  •  MPC: 32.949€ 
  •  Akcijska cena z upoštevanim popustom: 27.449€
  •  Akcijska cena z upoštevano subvencijo (7.500€, več o subvenciji): 19.949€
  •  Dodatna podpora: e-bon za nakup in montažo polnilne postaje MOON: 500€
     

Nasvet: glede na to, da je aktualna akcijska cena e-Golfa ugodnejša v primerjavi z bencinskim ali dizelskim modelom VW Golf, je v tem trenutku to eden najracionalnejših nakupov. Samo na stroških goriva ali energije lahko prihranite med 4,5 do 6,5€ na 100 km. Če to preračunamo na 100.000 km, je prihranek kar 4.500 do 6.500 €, brez upoštevanja dejstva, da je tudi vzdrževanje cenejše.

Doseg e-Golf: Med vsakodnevnimi vožnjami lahko sami poskrbite za to, da 300-kilometrski doseg pri vašem e-Golfu ne bo le teoretična vrednost. Z dvema različnima voznima profiloma lahko neposredno vplivate na doseg, pospeševanje in najvišjo hitrost e-Golfa. Profil ECO+ predstavlja najenostavnejši način za zagotovitev maksimalnega dosega, ki znaša 300 kilometrov. Profil ECO je optimalna izbira za voznike, ki se ne želijo odpovedati dinamiki in udobju. Če je baterija ustrezno napolnjena, so seveda tudi pri profilih ECO+ in ECO možne višje hitrosti – na primer za prehitevanje in hitre vmesne pospeške. Več informacij o VW e-Golf najdete tudi na strani volkswagen.si.

Dodaj odgovor