Katero mobilno omrežje v Sloveniji je najboljše? Telemach!

Po neodvisni raziskavi mednarodnega podjetja Umlaut ima Telemach najboljše mobilno omrežje po uporabniški izkušnji. Tako imenovana metodologija množičnega zunanjega izvajanja (crowdsourcing) kaže resnično izkušnjo, pri čemer se ocenjuje delovanje naprav v določenem omrežju. Pri tem se spremlja kakovost glasovnih klicev, prenos podatkov in uporaba aplikacij.

Družba Umlaut, do oktobra 2019 imenovana P3, se ukvarja s tehničnim in menedžerskim svetovanjem na področjih omrežij in mobilnih tehnologij, certifikate pa je podelila že v 120 državah po svetu, med drugim tudi tujim telekomunikacijskim operaterjem, kot so Vodafone, Swisscom, Verizon, Deutsche Telekom in drugi.

Kaj pravijo pri Telemachu?

Pred petimi leti smo vstopili na trg mobilne telefonije. Imeli smo en cilj. Postati najboljši. Danes smo skupaj z vami ta cilj tudi dosegli. Ker smo z mislijo na prihodnost nenehno nadgrajevali, vzdrževali in razvijali naše omrežje, obenem pa skrbeli za brezhibno uporabniško izkušnjo, se danes lahko pohvalimo z  dokazano najboljšim mobilnim omrežjem v Sloveniji.

Danes smo ponosni. Že jutri pričakujte največ, saj bomo postali zato še boljši. Obljubimo vam, da bomo skupaj z vami in za vas vedno premikali meje telekomunikacij.

»Certifikat je potrditev našega večletnega dela in prizadevanj, da postanemo najboljši. Imamo odlično tehnologijo, pripravljeno na izzive prihodnosti in nadaljnji razvoj. Naše omrežje je zanesljivo in zmogljivo ter zagotavlja najboljšo pokritost z omrežjem LTE,« pravi Adrian Ježina, predsednik poslovodstva Telemacha.

»Telemach kot inovativno, prilagodljivo ter v prihodnost in tehnološko dovršenost usmerjeno podjetje pomaga pri preoblikovanju digitalne družbe in rasti gospodarstva v Sloveniji. S svojim dovršenim in dokazano najboljšim omrežjem pa je zavezano uporabnikom še naprej zagotavljati napredne storitve in najboljšo uporabniško izkušnjo,« je še dodal Adrian Ježina.

Dodaj odgovor