Microsoft in Nike sta skupaj ustvarila omejeno serijo Xbox One X Jordan edition

Microsoft rad ustvari limitirane serije svojih igralnih konzol in tokrat se je združil z podjetjem Nike in ustvaril rdečo konzolo posvečeno košarkaški legendi Michaelu Jordanu. Rdeča pa ni samo konzola ampak tudi brezžični kontroler. Posebnost konzole pa ni samo v barvi ampak tudi v logotipu Jordana, ki je v črni barvi natisnjen tako na konzolo kot tudi na kontroler.

Konzola je obarvana tako, da se njen izgled ujema z novo serijo športnih copat Air Jordan III Retro U, ki bodo dobavljivi kmalu. Omejena serija žal ne bo na voljo za kupiti v trgovini, ampak bo namenjena samo izvedbi skupne nagradne igre, ki poteka preko tekmovanja na socialnem omrežju TWITTER. V njej lahko sodelujejo samo tisti, ki so vpisani v Microsoft račun in preko tega računa začivkajo povezavo do Microsoftove objave na svojem Twitter profilu. Na tak način bo Microsoft z majhnim marketinškim vložkom ponovno dobil veliko reklame. Če ne drugje, pa vsaj v Ameriki, kjer je njegov največji trg za igralne konzole in kjer z prodajo vodi pred konzolama Playstation in Nintendo. V Evropi je zgodba drugačna, tukaj se proda več konzol proizvajalca Sony z blagovno znamko Playstation.

Prelepi športni copati bodo verjetno dobavljivi samo v Ameriki in še to za ceno, ki bo za nas smrtnike verjetno previsoka. Bomo videli.

Microsoft je v zadnjih letih naredil veliko omejenih izdaj igralnih konzol, a vse žal vedno niso šle v prodajo. Pri nas najbolj znane so bile verzije Minecraft, Gears of War in Fortnite. So pa bile proizvedene tudi manj znane , ki so jih posvetili Chainsmokersem in Paul Walkerju.

Dodaj odgovor