Na pogovoru pri uspešnem avtomobilskem podjetju Ekomobil car d.o.o.

Boris, povejte nam zakaj bi izbrali vas?
Vsekakor smo pravi naslov za nakup ali prodajo rabljenega vozila. S pomočjo naših dolgoletnih izkušenj prihranite tako denar, kot tudi skrbi. Nudimo vam vse znamke rabljenih vozil po vaši meri, s preverjeno kakovostjo in zgodovino. V kolikor ne najdete vozila med našo zalogo, ki povprečno obsega 150 vozil, vam poiščemo in uvozimo vozilo po naročilu, s pomočjo naše razvejane mreže dobaviteljev po celotni Evropi. Za vas uredimo celoten postopek uvoza, vi pa prihranite čas in denar.
Kdaj ste bili ustanovljeni in kaj je vaša strategija podjetja in na kaj se osredotočate pri poslu?
Vse od ustanovitve leta 2013 dalje se osredotočamo na inovacije, kakovost storitev in zagotavljanje večje dodane vrednosti našim strankam.Zavedamo se, da je zadovoljstvo kupcev ključnega pomena za uspeh, zato je naš cilj imeti zadovoljne in zveste stranke.Temelj naše strategije, ki v svojih usmeritvah upošteva tako individualnost in prilagajanje željam posameznikov, kot tudi celovitost in interdisciplinarni pristop.


Zakaj bi kupili rabljeno vozilo pri vas?
Pri nakupu vozila je zelo pomembno, da ima stranka na razpolago široko izbiro kakovostnih rabljenih vozil, z garancijo, preverjeno zgodovino nabave vozila, potrjenimi prevoženimi kilometri in kjer stranko sprejmejo strokovni ter profesionalni prodajalci.Prednosti pri nakupu rabljenega vozila pri Ekomobil car so:
-Garancija od 6. do 12. mesecev.
-Garancija na prevožene kilometre.
-Natančni pregled vozil po 111 točkah
-Stalna ponudba več kot 100 rabljenih vozil.
-Veliki izbor rabljenih vozil različnih znamk.
-Strokovni in prijazni prodajalci.
Kaj pa financiranje nakupa vozila?
Smo specializirani in usposobljeni za urejanje vseh vrst financiranj. Imamo pogodbe o sodelovanju z večino Slovenskih bank in leasing hišami. Še posebej smo usposobljeni prav na tem najbolj občutljivem segmentu, kjer za vsakega najdemo najugodnejšo in najprimernejšo rešitev. Danes se okoli 80% vozil proda na financiranje nam še pove.
Borisa smo povprašali kako je zadovoljen s prodajo rabljenih avtomobilov?
Prodaja v našem podjetju iz leta v leto raste in smo z tem zelo zadovoljni in nas to še dodatno motivira. Predvsem pa nas motivirajo zadovoljne stranke. Če se sedaj obrnem nazaj v iztekajoče leto 2019, lahko povem, da je za nami še eno zelo uspešno leto. In zato tudi z velikim optimizmom gledamo v 2020, kjer bomo v Sloveniji uvedli kar nekaj novitet na področju nakupa rabljenega avtomobila pri nas.

Dodaj odgovor