BEST BUY GAMER! Acer Predator HELIOS 300 in TRITON 500. Notesnika za najbolj zahtevne!

Notesniki oziroma prenosni računalniki so namenjeni različnim opravilom. Nekateri, ki so namenjeni manj zahtevnim uporabnikom so poceni in se lahko pohvalijo samo s tem. So poceni! Hkrati so počasni in prav nič zanimivi. Mi smo v roke dobili nekaj čisto drugačnega. Dva modela Acer Predator! Acer Predator Helios 300 prav gotovo ni tak! Ni poceni! Ni počasen in ni ne zanimiv! In Acer Predator Triton 500 tudi ni tak! Prenosni računalniki iz družine Predator so namenjeni najbolj zahtevnim uporabnikom, kot so tisti, ki se ukvarjajo z videomontažo, resnim grafičnim designom, 3D CAD CAM programi in gamerjem oziroma igričarjem. Zasnova je kakovostno ohišje z aluminijastimi dodatki in kakovostno tipkovnico, ki je osvetljena z mavričnimi barvami. Ležaji v katere je vpet zaslon so dodatno ojačani in vgrajen je kakovosten zvočni sistem. Posebnost je zaslon z osveževanjem kar 144 Hz kar je konkretno več od klasičnih zaslonov, kjer so osveževanja 60 Hz ali 75 Hz. Idealno za igričarje, ki potrebujejo veliko slikic na sekundo! Odlično! Na voljo so modeli z zasloni 15,6″ in 17,3″ FULL HD!

Nekaj za zahtevne uporabnike, ki jim 1500 EUR ni problem za dober računalnik!

Da računalnik dela hitro je potreben hiter procesor in to Intel i7 devete generacije prav gotovo je. Osnovna frekvenca je 2,6 Ghz ima 6 jeder in 12 MB predpomnilnika kar je gotovo dovolj tudi za najbolj zahtevne. Ob še večji potrebi in zahtenih operacijah pa se procesor sam navije na do 4,5 Ghz. Ja, procesorji Intel pod kodnim imenom Coffe Lake prav gotovo niso od muh. Omenjenim procesorjem dela družbo še 16 GB DDR 4 spomina pri frekvenci 2666 Mhz. Kupiti? Če rabite mobilno delovno postajo ali po domače pravi stroj, da. Zakaj pa ne! Le tisočaka in pol pripravite. Pa če vas ne moti da je Acer bikast!

Še zmoglivejši od Serije Predator 300 je serija Predator 500

Cene se gibljejo od 1499 EUR do 2199 EUR. Zdaj ko so v akcijski ponudbi! Prej na začetku leta, ko so bili še čisto sveži so stali od 1699 EUR do 2599 EUR. Gre za modele z vgrajenimi grafičnimi karticami NVIDIA. Osnovni model ima vgrajen pospeševalnik Nvidia GTX 1660Ti z 6 GB spomina. Malo močnejši ima vgrajen pospeševalnik Nvidia RTX 2060 z 6 GB spomina. Najmočnejši v seriji Predator 300 pa pospeševalnik Nvidia RTX 2070 z 8 GB spomina. Za ultra zahtevne pa ima ACER Predator še boljše opremljenega brata z imenom Predator Triton 500, ki pa je malo dražji a ima vgrajeno še hitrejšo grafično Nvidia Geforce RTX 2080 z 8 GB spomina.

ACER PREDATOR TRITON 500
Velik, hiter in zmogljiv! ACER PREDATOR TRITON 500

Modeli ACER Predator 300 in ACER Predator Triton so torej opremljeni z procesorji Intel i7, 16 GB DDR 4 spomina in Nvidia grafičnimi karticami. Vsekakor odličen nakup z dobrim razmerjem cena zmogljivost! Še bolj zmogljiv je model Acer Predator Helios 700, ki pa je skoraj 3500 EUR in gotovo ne more dobiti ocene BEST BUY oziroma ODLIČEN NAKUP. Dobi lahko kvečjemu oceno BEST BEAST oziroma NAJBOLJŠA ZVERINA. Najboljša zverina seveda nima procesorja i7 in 16 GB spomina. Ima procesor Intel i9 in 32 GB spomina. Več trenutno ne gre!

ACER HELIOS 700 poganja procesor Intel i9 in 32 GB spomina DDR4

Po novem imajo torej pri NOTESNIKI.si na izbiro več notesnikov oziroma laptopov oziroma prenosnih računalnikov ACER za gamerje oziroma za bolj zahtevne uporabnike. Prav gotovo se splača pogledati ponudbo, saj so cene zelo konkurenčne in izbira velika.

Acer Predator Helios 300 v kombinaciji z Intel i7 devete generacije in 16GB spomina DDR4 pa si po našem mnenju zasluži naziv BEST BUY med prenosnimi računalniki za zahtevne

Dodaj odgovor