Bo takšen novi Sony Playstation 5?

Ponavadi vemo kaj pričakovati od nove generacije igralnih konzol. Stojna oprema bo hitrejša. Procesor za grafiko in matematične izračune bo tiktakal na višji frekvenci, spomina bo več in v igrah bodo odprti svetovi malo večji, možno bo več igralcev hkrati naganjati po mapah in grafika bo na pogled lepša.

Bo Sony Playstation 5 na ogled takšen?

Pri konzoli PS4 je bilo možno igranje interpelirano na 4K. Pri konzolo PS5 bo novi standard 5K. Igre bodo po zadnjih informacijah kompatibilne za nazaj. Kakšen pa bo izgled konzole? To pa so le še ugibanja. Govori se tudi o prehodu s klasičnega HDD diska na SSD disk.

Sony gre z igralno konzolo PS5 na vse ali nič! Upajmo da jim uspe!

Pojavile so se tudi govorice o kvadratastem oziroma pravotoktnem kontrolerju z zaslonom na sredini. Mi govoricam ne verjamemo, a vseeno vam pokažemo sliko, kako bi naj izgledal.

Po našem mnenju samo špekulacija. Takšen kontroler bi imel namreč preslabo egronomijo.

Mi boj verjamemo, da bodo novi kontrolerji podobni starejši, le da bo mogoče dodan zaslonček na sredino in mogoče še merilnik srčnega utripa ter mogoče čitalec prstnih odtisov. A zakaj bi rabili čitalec prstnih odtisov? Za dodatno zbiranje podatkov velikih korporacij mogoče?

Prav gotovo bo še vnaprej možna zabava več uporabnikov hkrati.

Več informacij o novi konzoli Playstation kmalu!

Dodaj odgovor