Konceptno vozilo Dacia Spring: električna revolucija znamke Dacia

100 % električno konceptno vozilo Dacia Spring predstavlja novo poglavje v zgodbi o uspehu znamke Dacia. Ohranjamo naše zaveze, da vam lahko vedno ponudimo preprosta, dostopna in trpežna vozila po ugodnih cenah. S konceptnim vozilom Dacia Spring se začenja cenovno dosegljiva električna revolucija!


Da bi vam omogočili to revolucijo, smo se oprli na strokovno znanje Skupine Renault, ki je pionir in že več kot 10 let vodilno podjetje na področju električne mobilnosti. Naš cilj je zagotoviti trajnostno mobilnost, ki bo dostopna vsem.


Konceptno vozilo Dacia Spring je pomemben del naše vizije. Z osredotočanjem na osnovne elemente smo tlakovali pot 100 % električnemu mestnemu avtomobilu, ki združuje 3 ključne vrednote znamke Dacia: preprostost, trpežnost in dostopnost. Bolj kot kadarkoli doslej si prizadevamo poenostaviti mobilnost in jo zagotoviti čim večjemu krogu ljudi.


Prvi proizvodni modeli konceptnega vozila Dacia Spring bodo na voljo v letu 2021. Konceptno vozilo Dacia Spring s 100 % električnim motorjem spreminja stare navade. S poudarjenim videzom športnega terenca in majhnimi zunanjimi merami je popolno vozilo za brezskrbno vsakodnevno vožnjo.


To pa še ni vse! Konceptno vozilo Dacia Spring razkriva tudi novo svetlobno podobo znamke Dacia, ki bo prepoznaven znak znamke Dacia pri prihodnjih modelih. Spredaj sta žarometa z izključno svetilnimi diodami razdeljena v dva dela: v vodoravno črto na zgornjem delu in štiri grafične elemente, vgrajene v odbijač. Zadaj štiri luči, prav tako izključno s svetilnimi diodami, tvorijo dvojni Y.

Dodaj odgovor