Moderni in lepi HP računalniki vse v enem so postali konkurenca podjetju APPLE!

Na področju računalnikov vse v enem oziroma All in One je zastavonoša gotovo Apple, ki je še v časih katodnih monitorjev predstavil okrogle in pisane računalnike vse v enem. Sledili so LCD monitorji, ki so zamenjali tiste z katodno cevjo in računalniki so postali še tanjši, manjši in lažji. Prednost računalnika vse v enem je ta, da ne potrebujemo poleg pisalne mize ali na njej še škatle z računalniškimi komponentami, ampak da so te komponente že spravljene v monitor, ki tako ni samo monitor ampak monitor in računalnik v enem.

Moderna rešitev z hitrimi komponentami in pred nameščenimi Microsoft Windows 10 je pri trgovcu Notesniki.si na voljo za 849 EUR ali 949 EUR odvisno od konfiguracije.

Model lepega poslovnega vse v enem računalnika se imenuje HP EliteOne 800 G4. Osnovna konfiguracija vsebuje 8 GB spomina in 256 GB SSD diska. Močnejša konfiguracija pa vsebuje 16 GB spomina in 256 GB SSD diska ter dodatno 1 TB trdega diska. Oba imata skupno grafično kartico INTEL HD graphics. Memorija je seveda DDR4 ter računalnik ima vgrajeno tako bluetooth kot tudi wlan povezavo. Možen je priklop tudi še dodatnega zaslona za kar skrbi dodaten HDMI vhod, najdemo pa še 4 USB 3.0 vmesnike in vmesnik za LAN. Pozabili pa niso niti na kamero za video konference in video klice na daljavo.Tipkovnica in miška sta priloženi. Zaslon je zelo kakovosten in barvit ter meri v diagonalo 23,8 palcev, kar je 60,45 cm. Zaslon je FHD IPS 1920*1080 . Procesor je Intel i5 osme generacije z frekvenco 3.0 Ghz do 4,1 Ghz. Cena je ugodna, saj so sistemi v akcijski ponudbi. Ponudba velja do razprodaje zalog! V kolikor pa potrebujete računalnik za na pot, gamerski prenosnik ali tablični računalnik, pa vam bodo pri Notesniki.si tudi z veseljem na voljo.

Dodaj odgovor