Na pogovoru pri uspešnem podjetju z kmetijsko mehanizacijo Agroremont

Ob okroglem tridesetem jubileju smo obiskali podjetje Agroremont iz Svete Trojice, ki je zastopnik za več priznanih blagovnih znamk kmetijske, komunalne in gradbene mehanizacije. Pogovorili smo se z lastnikom Marjanom o njegovem poslu.


Spoštovani gospod Marjan Klobasa, kje so vaši začetki in kaj se je skozi čas spremenilo?
Začetki so bili servisna delavnica za kmetijsko mehanizacijo in avtomobile. Nato pa smo leta 1994 postali generalni uvoznik in serviser za traktorje Ferrari. Kmalu so prišla še druga za nas pomembna zastopstva in trgovinska dejavnost je rastla. Danes šopek naših predstavništev predstavljajo izdelki podjetij: Gianni Ferrari, Hurlimann, Stihl, Gaspardo, Sip, Maschio, Agromaster, Ferri, John Deere in Bobcat. Danes naše podjetje sestavljajo 3 prodajni centri( Maribor, Radlje ob Dravi im Sveta Trojica) ter 2 servisni delavnici(Maribor in Sveta Trojica). Servisne storitve po potrebi za manjše posege opravljamo tudi na terenu, saj imamo zato opremljene 3 kombije z orodjem in mobilnim mehanikom. Imamo pa tudi večje vlečno vozilo za odvoz v servisno delavnico.


Zakaj se naj stranka odloči za nakup pri vas?
Naša prednost pred konkurenco je več deset letna tradicija in iz tega izbiranje dobrih blagovnih znamk, ki jih brez predhodnega dobrega dela ni Delavci so naše največje bogastvo. Na podjetju imamo zaposlenih 26 strokovnjakov. Nekateri so mojstri na področju trgovine, drugi pa so specializirani mehaniki. Imamo torej specialiste, kjer vsak pokriva svoje področje. Za vse pri nas kupljene izdelke imamo v hiši lasten servis, ki dela direktno z proizvajalci in od njih dobiva tudi ves potreben rezervni material in tehnično pomoč.


Kaj pa financiranje nakupa?
Za financiranje imamo na voljo najboljše leasing ponudbe, saj imajo nekateri proizvodi subvencionirano obrestno mero. Na tak način se še bolj približamo željam naših strank.


Bi izpostavili še kakšne zanimive proizvode iz vaše ponudbe? Kaj imate uporabnega in dobrega?
Tukaj bi vsekakor izpostavil ponudbo vseh vrst akumulatorjev in baterij. Verjetno imamo na zalogi največjo ponudbo s tega področja v Mariboru in okolici. Potem je tukaj tudi široka ponudba ročnega orodja Stihl po katerem smo kar precej znani. Izdelujemo tudi hidravlične cevi. Delo okoli hiše ali na vrtu pa bo veliko lažje z veliko izbiro rokavic, ki jih najdete pri nas. Za vse obrtnike, ki se z gradbeno dejavnostjo ukvarjajo profesionalno pa imamo na zalogi tudi stroje Bobcat ter orodje Milwaukee, ki je znano po vzdržljivosti in rdeči barvi. Vsekakor pa so zelo zanimivi tudi izdelki Ferrari. Njihove kosilnice, motokultivatorje ter traktorje distribuiramo po področju celotne republike Slovenije. Za to znamko imamo dolgo tradicijo veleprodaje, maloprodaje in servisa. Tako, da boste v drugih prodajalnah po Sloveniji našli traktorje Ferrari, katere smo mi postavili tja.


Kako ste zadovoljni s prodajo?
V danem trenutku smo zadovoljni. Veseli smo, da uspešno poslujemo že 30 let in da se naše stranke vedno rade vrnejo k nam po nasvet in tudi nakup. Gospod Marjan! Hvala, da ste si vzeli čas za pogovor z nami. Želimo vam veliko uspehov še v naprej, dosti posla, zdravja in sreče!
Hvala, da ste nas ob tridesetem prazniku našega podjetja obiskali. Vse stranke in tiste, ki to še niso pa bi povabil v enega izmed naših prodajno razstavnih salonov ali pa na našo spletno stran www.AGROREMONT.si. Smo tudi na Facebooku.

Dodaj odgovor