Viktor Orban: 130.000 migrantov na Balkanu moramo zaustaviti

Madžarski premier Viktor Orban je v začetku Marca na konferenci govoril o migrantski problematiki. Več kot 130.000 migrantov je kot orožje proti EU poslala Turčija in potrebno jih je zaustaviti čim južneje!

“Ne bo dovolj da zavarujemo Grško mejo z Turčijo!” je povedal na novinarski konferenci štirih držav in sicer Poljske, Slovaške, Madžarske in Češke. “Kot zadnje upanje bomo mi varovali Evropske meje!”

Marjan Šarec premier v odhodu je dejal da se po Sloveniji tujci brez dokumentov ne bodo sprehajali! Janez Janša pa je napovedal večja vlaganja v vojsko!

Po internetu pa se že širijo teorije, da je vse skupaj zrežirana invazija na Evropo s strani muslimanske bratovščine, ki želi dolgoročno izčrpati Evropske socialne bombončke, naseliti belo celino in nam vsiliti njihovo kulturo. Po različnih teorijah ne gre za begunce ampak zmanipulirane migrante, ki pridejo sem z namenom uničenja Evrope. Zanimivo je namreč, da v nobeni od Muslimanskih držav, ki so razvite, mirne in bogate ni imigrantskega navala!

Dodaj odgovor