Prišel je novi CorelDRAW Graphics Suite 2020

Predstavljamo vam novo različico Corelovega vodilnega grafičnega programa CorelDRAW® Graphics Suite 2020, ki omogoča hitrejše in enostavnejše oblikovanje, ustvarjanje grafik ter urejanje fotografij z več nadzora. Napredne funkcije nove verzije programa uporabnikom omogočajo, da svojo ustvarjalnost pretvorijo v čudovite izdelke za tisk ali objavo v spletu. Ustvarjalni proces je sedaj hitrejši in lažji – zlasti pri delu s pisavami, fotografijami in predmeti. CorelDRAW Graphics Suite 2020 je optimalni pripomoček za vse, ki ustvarjajo grafike s pomočjo sistema Windows 10, prav tako pa ponuja izjemno izkušnjo pri uporabi sistemov Windows 7 in Windows 8.1.

Ne glede na to ali ste novi uporabnik, ali pa se na CorelDRAW zanašate že več let, boste lahko s pridom izkoristili široko izbiro učnih orodij in prilagodljivih možnosti za hiter začetek ter program prilagodili lastnim potrebam in željam.
 

Zakaj bi izbrali Corel Draw Graphics Suite 2020?

CELOVIT
Pridobite celoten nabor profesionalnih oblikovalskih aplikacij za vektorsko ilustracijo, postavitev, urejanje fotografij in drugo, z naročnino, ki predstavlja le del stroškov primerljive konkurenčne programske opreme. Zasnovan posebej za vašo želeno platformo, Windows ali Mac, v njem boste našli vsa orodja, ki jih potrebujete za izdelavo spletnih strani in tiskanja vizualnih materialov. Ko želite dostopati do svojega dela na daljavo, pokazati stranki koncept ali sodelovati pri oblikovanju, vas CorelDRAW.app ™ ohranja povezanega. Vse skupaj je združeno z močjo in natančnostjo CorelDRAW®Graphics Suite 2020.

PRODUKTIVEN
CorelDRAW Graphics Suite 2020 je tisto, kjer se povežeta strast in produktivnost. Ustvarjajte z absolutno učinkovitostjo, zahvaljujoč se funkcijam za varčevanje s časom, ki pospešijo vaš potek dela in avtomatizirajo, kar bi bilo sicer zamudno opravilo. Sodelujte pri pomembnih oblikovalskih projektih s strankami in sodelavci, ki uporabljajo CorelDRAW.app, da učinkovito zberete povratne informacije enega ali več urednikov. Uvajanje sprememb ne bi moglo biti lažje, saj komentarje najdete kar v sami oblikovalski datoteki. V svetu, kjer je zmogljivost vse bolj pomembna, je CorelDRAW Graphics Suite vaš ključ za dobavo več kreativnih projektov v krajšem času.

INOVATIVEN
Uživajte v popolnoma obogateni izkušnji oblikovanja, zahvaljujoč strojnemu učenju. CorelDRAW Graphics Suite 2020 uporablja umetno inteligenco, da poveča vaše oblikovalske zmogljivosti in pospeši delovne procese. Uživajte v še višjem nivoju pretvorbe bitmap slik v vektorje, zahvaljujoč izjemnim algoritmom strojnega učenja. S temi pomembnimi novostmi CorelDRAW Graphics Suite boste preživeli več časa za tisto, kar imate radi – kreativnost!
 

KREATIVEN
Ponesite ustvarjalnost na novo raven z CorelDRAW Graphics Suite 2020, naloženim s profesionalnimi orodji za oblikovanje, da svoje ideje spremenite v prepričljive umetnine, ki bodo osvojile katero koli stranko. Izdelajte edinstvene ilustracije, oznake, logotipe in drugo za katero koli vrsto izdelka. Lepo razporedite pisave z močnim naborom orodij za tipografijo in jih na fino nastavite z vrhunsko podprtim odzivnostjo spremenljivih pisav. CorelDRAW Graphics Suite s številnimi ustvarjalnimi funkcijami, ki prihranijo vas čas in ki jih ne boste našli v konkurenčni programski opremi, je va CorelDRAW Graphics SUite vaša povezava do popolne svobode oblikovanja.

PRIJAZEN UPORABNIKU
Ta zmogljiva zbirka aplikacij je naložena z intuitivnimi orodji, učnimi materiali in vzorčnimi datotekami, s katerimi boste lahko brez težav začeli hitro in bili uspešni prej kot sicer. Izkoristite priročni panel Namigi, ki vas bo naučil uporabljati orodja kar sproti, ko jih izbirate. Ali pa poskusite s katero od številnih visokokakovostnih predlog, da hitro ustvarite brošure, plakate, slike v družabnih medijih, ovitke vozil in drugo, ne da bi začeli iz nič. Oblikujte in psotavite večstranske dokumente v eni sami aplikaciji in izkoristite profesionalna orodja za urejanje fotografij, neposredno vključena v delovni proces. S CorelDRAW Graphics Suite ni treba preskakovati med tremi različnimi aplikacijami, da bi ustvarili izjemne dizajne z absolutno lahkoto.
 

Komu je namenjen:

GRAFIČNI OBLIKOVALCI IN PROFESIONALNI USTVARJALCI:
Oglaševanje, tiskanje, ilustracija, likovna umetnost, logotipi, brošure, prodajna in tržna zavarovanja, spletna grafika.

STROKOVNJAKI V PROIZVODNI DEJAVNOSTI:
Izdelava znakov, tiskanje velikih formatov, sitotisk, nagrade, graviranje, obloge za vozila, modni dizajn.

OBČASNI GRAFIČNI UPORABNIKI V MALIH IN SREDNJE VELIKIH ORGANIZACIJAH:
Letaki, plakati, logotipi podjetij, knjižice, prodajni listi, vizualni pripomočki.
 

Kako izstopa od konkurence?

INTEGRIRANE APLIKACIJE
CorelDRAW zagotavlja funkcionalnost za grafično oblikovanje in postavitev v eni aplikaciji. PHOTO-PAINT® doda profesionalna orodja za urejanje fotografij, ki so integrirana v proces dela.

AVTENTIČNA IZKUŠNJA V OPERACIJSKEM SISTEMU
Ustvarjajte na način, na katerega ste vajeni v operacijskem sistemu Windows ali Mac, s takimi oblikovalskimi izkušnjami, kot jih pričakujete. CorelDRAW Graphics Suite 2020 je bil zgrajena od tal do vaše izbrane platforme.

PRILAGODLJIV IN CENOVNO UGODEN NAKUP
Sklenite naročnino CorelDRAW Graphics Suite za manj denarja kot stane konkurenčna “single-app” licenca, ali pa izberite nakup lastne trajne licence z možnostjo letnega vzdrževanja. Odločitev je vaša!
 

Glavne značilnosti:

VEKTORSKO ILUSTRIRANJE
Spremenite osnovne linije in oblike v kompleksna umetniška dela in ustvarite krivulje s številnimi orodji za oblikovanje in risanje.

POSTAVITEV STRANI
Najdite vsa orodja, ki jih potrebujete za ustvarjanje postavitev za brošure, večstranske dokumente in še več.

UREJANJE FOTOGRAFIJ
V aplikaciji PHOTO-PAINT retuširajte in izboljšajte svoje fotografije z zmogljivimi orodji za urejanje fotografij. Prilagodite barvo in ton, odstranite pomanjkljivosti, popravite perspektivo in še več. Uporabite aplikacijo AfterShot 3 HDR za ustvarjanje osupljivih HDR fotografij iz vaših slik RAW.

TIPOGRAFIJA
Dodajte učinke besedilu, kot so blok sence in obrisi, besedilo prilagodite krivuljam ali ga ovijte okoli objektov in še več, s kmpletnim naborom orodij za tipografijjo.

SPLETNA GRAFIKA
Razvijte privlačne spletne vsebine z zbirko spletnih grafičnih orodij in prednastavitev. Prepričajte se, da ima vsaka grafika, ki jo izvozite za splet, jasne robove, zahvaljujoč vrsti orodij za popolno sliko.

PROFESIONALNI TISK
Z zmogljivim upravljanjem barv lahko nadzorujete skladnost barv med različnimi mediji in zagotovite, da so barve natančne, preden jih natisnete. S CorelDRAW zmogljivim upravljanjem barv je preprosto pripraviti dokumente za tisk.

Kaj je novega v CorelDRAW Graphics Suite 2020:

NOVO! BOLJŠA SODELOVALNA ORODJA
Povežite se s klienti in sodelavci na dizajnih kot nikoli prej.Delite svoje koncepte z uredniki v oblaku, povabite jih k ogledu in komentiranju neposredno v vaši CorelDRAW datoteki z uporabo CorelDRAW.app™.

IZBOLJŠANO! VIŠJI NIVO REZULTATOV “TRACE-ANJA”
Uživajte v izjemnih rezultatih pretvorbe bitmapov v vektorje, s pomočjo umetne inteligence, vgrajene v aplikaciji PowerTRACE™. Izkoristite napredne možnosti za optimizacijo slik, ki pripomorejo k boljši kvaliteti bitmapov pri pretvorbi v vektorje.

NOVO! IZVRSTNA PODPORA SPREMEMBAM TIPOGRAFIJE
Uživajte v prilagodljivosti pisave brez primere, zahvaljujoč podpori spremenljivosti pisav. Interaktivno eksperimentirajte z lastnostmi pisave, kot so širina, teža in nagib, da natančno prilagodite videz besedila v svojih dizajnih.

NOVO! IZBOLJŠANJA SLIK Z UMETNO INTELIGENCO
Izboljšajte velikost in kvaliteto vaših slik z impresivnim novim “up-sample”-anjem z umetno inteligenco in orodji za odstranjevanje objektov. Povečajte slike brez izgube podrobnosti in odstranite odvečne piksle iz visoko-stisnjenih JPEG slik.

NOVO! EFEKTI ZA BITMAPE IN VEKTORJE NA PODLAGI UI
Raziskujte med novimi učinki Art Style, ki uporabljajo umetno inteligenco za kopiranje tehnik iz priljubljenih umetniških gibanj. Uporabite te učinke na vektorskih in bitnih slikah.

NOVO! RESNO POVEČANJE UČINKOVITOSTI
Delajte bolj učinkovito in dosegajte boljše rezultate z vidno hitrejšim in odzivnejšim naborom aplikacij. Z do 10-krat hitrejšo zmogljivostjo v primerjavi z našo zadnjo različico boste v rekordnem času prešli od zasnove do zaključka.

NOVO! NOTRANJA SENCA
Dodajte notranjo senco vašemu elementu, s tem mu daste 3D globino, katero nato lahko na ekranu interaktivno prilagajate. Novo orodje Inner Shadow vam s klikom omogoča simuliranje svetlobe, ki pada na predmete.

IZBOLJŠANO! NAJDI IN ZAMENJAJ
Prihranite čas in bodite bolj produktivni z novo funkcijo Najdi in zamenjaj. Zdaj lahko na več straneh poiščete običajne komponente risanja in posodobite vse njihove lastnosti hkrati. Istočasno nadomestite polnila in obrobe ter se poslovite od nekoč zamudnega delovnega procesa z novo zmožnostjo iskanja in zamenjave barv v “Mesh” polnilih.

NOVO! NEDESTRUKTIVNI UČINKI V COREL PHOTO-PAINT-U
Uporabljajte, spreminjajte in eksperimentirajte z učinki na objektu, ne da bi ga spreminjali. Novi Effect panel za učinke Corel PHOTO-PAINT je vaše središče za nedestruktivno urejanje. Premaknite meje ustvarjalnosti s 100 novimi lečami, ki jih je mogoče uporabiti nedestruktivno.

Kaj je vključeno:

GLAVNE APLIKACIJE

 • CorelDRAW® 2020: Vektorsko ilustriranje in postavljanje strani
 • PHOTO-PAINT™ 2020: Profesionalno urejanje slik
 • Corel Font Manager™ 2020: Napredno raziskovanje in upravljanje pisav
 • PowerTRACE™: Na UI bazirano vektoriziranje bitnih slik (orodje je integrirano v CorelDRAW 2020)
 • CorelDRAW.app™: Spletno orodje za grafično oblikovanje preko brkljalnika
 • CAPTURE™: Orodje za zajemanje zaslonskih slik (samo v Windows različici)
 • AfterShot™ 3 HDR:  Urejevalec RAW fotografij

VSEBINA:

 • 7.000 clipart sličic, digitalnih slik in predlog za vozila
 • 1.000 fotografij v visoki ločljivosti
 • 1.000 pisav OpenType® in TrueType
 • 150 profesionalno oblikovanih predlog
 • 600 polnil
   

DOKUMENTACIJA:

 • Vodič za hitri začetek, hitri referenčni vodič, on-line datoteke za pomočki

TRENING:

 • On-line videoposnetki, okence za “namige”

* Internetna povezava je zahtevana za aktivacijo CorelDRAW Graphics Suite in dostop do nekaterih vključenih
   komponent, on-line lastnosti in vsebin.
* Nekatere funkcionalnosti so na voljo le pri sklenjeni naročnini ali letnem vzdrževanju

Sistemske zahteve:


POZOR:
 CorelDRAW Graphics Suite 2020 za Windows in CorelDRAW Graphics Suite 2020 za Mac sta na voljo kot ločena izdelka,  ki podpirata le eno platformo (Windows ALI Mac).

CorelDRAW Graphics Suite ZA WINDOWS:

 • Microsoft Windows 10*, Windows 8.1 ali Windows 7, 32-bitne** ali 64-bitne različice, vse z nameščenimi najnovejšimi posodobitvami in servisnimi paketi
 • Intel Core i3/5/7/9 ali AMD Ryzen 3/5/7/9/Threadriper, EPYC
 • OpenCL 1.2 sposobna video card (priporočljivo)
 • 4 GB RAM
 • 4 GB prostora na disku
 • Miška, tablica ali zaslon s podporo za večkratni dotik
 • Zaslonska ločljivost 1280 x 720 pik na 100% (96 dpi)
 • Microsoft Internet Explorer 11 ali višji
 • Microsoft .Net Framework 4.7.2
 • Pogon DVD za namestitev izdelka v škatli (na voljo je tudi prenos iz interneta)
 • Inštalacija s CD-ja zahteva prenos do 900 MB
 • Internetna povezava je zahtevana za namestitev in aktivacijo CorelDRAW Graphics Suite in dostop do nekaterih vključenih komponent, on-line lastnosti in vsebin.

*  CorelDRAW Graphics Suite 2020 podpira Windows 10, verzijo 1903, 1909 in poznejše verzije, izdane v življenskem
    ciklu CorelDRAW Graphics Suite 2020. Variabilne pisave so podprte samo na Windows 10.

** Lastnosti in funkcije, ki uporabljajo UI (umetno inteligenco), zahtevajo 64-bitne aplikacije. UI funkcije niso podprte
     v 32-bitnih aplikacijah CorelDRAW Graphics Suite.
 

CorelDRAW Graphics Suite ZA MAC:

 • macOS Catalina 10.15, 10.14 ali 10.13, z zadnjo revizijo
 • Večjedrni Intel procesor s 64-bitno podporo (4 logična jedra ali več)
 • OpenCL 1.2 sposobna video card (priporočljivo)
 • 4 GB RAM (8 GB RAM ali več priporočeno)
 • 4 GB prostora na trdem disku za aplikacijske datoteke (SSD pogon priporočen); sistemi z občutljivostjo na male/velike črke niso podprti
 • Zaslonska ločljivost 1280 x 800 pik (1920 x 1080 priporočeno)
 • Miška ali tablica
 • Internetna povezava je zahtevana za namestitev in aktivacijo CorelDRAW Graphics Suite in dostop do nekaterih vključenih komponent, on-line lastnosti in vsebin.

Prodaja: DIGIARS.si

Dodaj odgovor