Renault: Solidarnost je na prvem mestu!

V teh izjemnih časih še posebej izstopajo posamezniki in podjetja, ki po svojih močeh pomagajo vsem, ki se trudijo z ukrepi v boju proti epidemiji. Med njimi toplo pozdravljamo Trgo ABC in zato njihovo pobudo z veseljem delimo z vami!

Trgo ABC združuje strokovnost, znanje, kakovost in tradicijo najbolj uveljavljenih pooblaščenih prodajalcev znamk Renault, Nissan in Dacia na Primorskem. Podjetje s sedežem v Kopru posluje še na štirih lokacijah na Primorskem in je tako eden največjih prodajalcev novih in rabljenih vozil na tem področju.

Na Trgo ABC so se odločili, da lokalnim ustanovam na svojem prodajnem področju ponudijo pomoč v teh težkih razmerah ob izbruhu pandemije. Pričeli so v Kopru, na sedežu družbe, nadaljevali pa pri upravnih institucijah na celotnem prodajnem področju, ki ga pokrivajo s svojimi prodajno-servisnimi centri. Potreb po vozilih, ki jih imajo v tem trenutku, tovrstne organizacije zaradi raznih transportov ne morejo pokriti z lastnim voznim parkom. Zato je ekipa Trgo ABC svoj vozni park ponudila v koristne namene reševanja težav, ki jih epidemija povzroča.

»Živimo v zelo nepredvidljivem in stresnem času. Trenutna situacija nas je prisilila k popolni spremembi našega načina življenja, hkrati pa nas opomnila, da lahko prav vsak med nami naredi nekaj dobrega za sočloveka. Zdaj je čas, ko moramo biti solidarni!« je prepričan direktor Trgo ABC, d.o.o., Igor Mahne.

Trgo ABC je lokalnim ustanovam vozila v brezplačno uporabo ponudila za najmanj en mesec, do konca aprila, po potrebi pa bodo sodelovanje še podaljšali, odvisno od razvoja dogodkov in potreb občin oziroma organizacij. Vozila uporabljajo za razvoz hrane in zdravil predvsem ranljivim skupinam, osebnih računalnikov otrokom, za pomoč pri dostavi brisov zdravstvenim ustanovam ter za vse ostale potrebe v dani situaciji. Vozila je Trgo ABC predal v uporabo službam civilnih zaščit ter občinskim službam občin Koper, Hrpelje-Kozina, Ilirska Bistrica, Sežana, Nova Gorica in Tolmin.

Seznam vozil, predanih v brezplačno uporabo: 

  • Koper: Dacia Sandero in Renault CAPTUR
  • Nova Gorica: Dacia Duster in Renault MEGANE
  • Tolmin: Dacia Duster
  • Sežana: Renault CLIO in Nissan Qashqai
  • Hrpelje-Kozina: Renault MEGANE
  • Ilirska Bistrica: Renault CAPTUR
  • Ankaran: Renault TRAFIC

Dobrodelni so v teh dnevih tudi nekateri drugi Renault trgovci. Tako je ASP Jesenice predal vozilo Renault MEGANE v brezplačno uporabo Civilni zaščiti Jesenice. Avtohiša Škafar pa je v samo nekaj urah skupaj z devetimi drugimi pomurskimi podjetji zbrala 32.015 evrov za nakup mobilnega defibrilatorja in respiratorja. Donirana oprema bo namenjena za obravnavo bolnikov in potrebe nujne medicinske pomoči.

Ponosni smo na naše koncesionarje!

Dodaj odgovor