ZVERINA! GAMER! Acer Predator TRITON 500. Nekaj za najbolj zahtevne!

Prenosni računalniki so namenjeni različnim opravilom. Nekateri, ki so namenjeni manj zahtevnim uporabnikom so poceni in se lahko pohvalijo samo s tem. So poceni! Hkrati so počasni in prav nič zanimivi. Mi smo v roke dobili nekaj čisto drugačnega. Acer Predator Triton 500! Prenosni računalniki iz družine Predator so namenjeni najbolj zahtevnim uporabnikom, kot so tisti, ki se ukvarjajo z videomontažo, resnim grafičnim designom, 3D CAD CAM programi in gamerjem oziroma igričarjem. Zasnova je kakovostno ohišje z aluminijastimi dodatki in kakovostno tipkovnico, ki je osvetljena z mavričnimi barvami. Ležaji v katere je vpet zaslon so dodatno ojačani in vgrajen je kakovosten zvočni sistem. Posebnost je zaslon z osveževanjem kar 144 Hz kar je konkretno več od klasičnih zaslonov, kjer so osveževanja 60 Hz ali 75 Hz. Idealno za igričarje, ki potrebujejo veliko slikic na sekundo! Odlično! Cena? Znižan z 2999 EUR na 2199 EUR. Ugodno!

Da računalnik dela hitro je potreben hiter procesor in to Intel i7 osme generacije prav gotovo je. Osnovna frekvenca je 2,2 Ghz ima 6 jeder in 9 MB predpomnilnika kar je gotovo dovolj tudi za najbolj zahtevne. Ob še večji potrebi in zahtevnih operacijah pa se procesor sam navije na do 4,1 Ghz. Ja, procesorji Intel prav gotovo niso od muh. Kdor se pa spozna na zadeve pa mu je jasno, da so ravno sledeči najboljša izbira za igralce iger. Omenjenim procesorjem dela družbo še 16 GB DDR 4 spomina pri frekvenci 2666 Mhz. Kupiti? Če rabite mobilno delovno postajo ali po domače pravi stroj, da. Zakaj pa ne! Le dva tisočaka in drobiž pripravite. Tudi vgrajen trdi disk ni od muh. Daleč od tega. Hitrosti 3390 MB na sekundo branja pomenijo izjemno hitre zaganjalne čase. Kapaciteta 512 GB SSD pa je tudi velika za kar nekaj naloženih programov in iger. Če vam pa še to ni dovolj za zbirko filmov in varnostne kopije, pa lahko seveda neke datoteke premaknete v oblak ali shranite na zunanji trdi disk, ki ga v računalnik povežete preko hitrega USB 3.0 vhoda. Masa računalnika? Samo 2,1 kg! Ohišje? Lično in kakovostno! Prav nič bikasto!

Za ultra zahtevne ima ACER serijo Predator 500, ki ponuja ogromno.

Modeli ACER Predator Triton so torej opremljeni z procesorji Intel i7, 16 GB DDR 4 spomina in Nvidia grafičnimi karticami. Vsekakor odličen nakup z dobrim razmerjem cena zmogljivost! Še bolj zmogljiv je model Acer Predator Helios 700, ki pa je skoraj 3500 EUR in gotovo ne more dobiti ocene BEST BUY oziroma ODLIČEN NAKUP. Dobi lahko kvečjemu oceno BEST BEAST oziroma NAJBOLJŠA ZVERINA. Najboljša zverina seveda nima procesorja i7 in 16 GB spomina. Ima procesor Intel i9 in 32 GB spomina. Več trenutno ne gre! Helios 700 pa je malo bikast in tudi malo poseben 🙂 Zanimiv!

ACER HELIOS 700 poganja procesor Intel i9 in 32 GB spomina DDR4

Po novem imajo torej pri NOTESNIKI.si na izbiro več notesnikov oziroma laptopov oziroma prenosnih računalnikov ACER za gamerje oziroma za bolj zahtevne uporabnike. Prav gotovo se splača pogledati ponudbo, saj so cene zelo konkurenčne in izbira velika.

Dodaj odgovor