Sid Meiers Civilization VI gratis na EPIC GAMES STORE

Zakaj trgovine z računalniškimi igrami prodajo vedno manj iger? Zakaj računalniške in konzolne igre v BIG BANG Centih ostajajo na policah? Zaradi digitalnih spletnih trgovin kot so EPIC GAMES STORE in podobnih, ki ponujajo digitalne pretočne zabavne vsebine ceneje ali v določenih akcijah celo gratis.

Ta teden je EPIC GAMES STORE presenetil z gratis igro SID MEIERS CIVILIZATION VI, prejšnji teden pa je gratis podelil GTA 5. EPIC je drugače znan po igri FORTNITE, ki je ena najbolj igranih na svetu. Veliko privržencev pa je v zadnjih tednih korona krize dobil z zastonjskim podeljevanjem odličnih naslovov. Potrebujete le internetno povezavo, zmogljiv računalnik in nekaj prostora na trdem disku.

V kolikor pa vam je kakšna igra zelo všeč, pa enostavno ven potegnete kreditno kartico in si jo naročite. Včasih se najdejo tudi znižanja do 90% in igro dobite namesto za 11,99 EUR za samo 1,16 EUR. Klasične cene naslovov brez znižanja pa so od 14,99 do 49,99 EUR. Svet gre v digitalno smer in vse kaj si lahko sedaj želimo je le še hitrejši dostop do spleta, da bodo pretočne vsebine prej na domačem trdem disku.

Dodaj odgovor