Drugi razred v OŠ Vitanje za konec Šolskega leta dobil za darilo DISNEY torbe in LEGO kocke

Največ so vredni otroški nasmehi in zato smo ob koncu leta obdarili pridne šolarje enega izmed razredov Osnovne Šole Vitanje s šolskimi torbami DISNEY in igračkami LEGO in HASBRO. Otroci so ob prejetih darilih bili zelo veseli. Učiteljica pa zelo presenečena. “Kaj takega v 39 letih moje učiteljske kariere še nisem doživela!” je povedala. Naš moto pa je: Kdor da, dobi in zato smo pač na koncu šolskega leta nekaj tudi dali.

Šolsko leto je bilo za otroke, njihove starše in učitelje zelo stresno. Prišla je KORONA kriza, šole so se zaprle, prijatelji so se med seboj pogrešali in pod velikim pritiskom so bili tudi starši. Pojavila se je priložnost in zagrabili smo jo. “Če lahko otroku narišeš nasmeh na usta to naredi! Naredi to! Če lahko na otroška usta več otrok narišeš nasmeh, naredi to!”
Do it! Just do it! Otrokom želimo lepe počitnice, veliko druženja, zdravje in vse najboljše. Upajmo da se KORONA kriza ali kakšna druga kriza naslednje leto več ne ponovi!

Vsi otroci so dobili zelene NinjaGO Lego vrtalke. Fantje so dobili veliko HASBRO SPIDERMAN figurico. Deklica pa so dobile srednje velik komplet kock LEGO THE MOVIE 2. Vse skupaj pa smo z gratis izvodom revije GLOBALNO AKTUALNO 8 za Štajerski konec zapakirali v DISNEY torbe. Deklice so dobile seveda roza ali pinky izvedbo z MINEY MOUSE ali PRINCESKO. Fantje pa so dobili bolj fantovske torbe z LETALI.

Otroci bodite pridni! Ubogajte starše in umivajte si roke!

Dodaj odgovor