2 strašna orožja za katera vojska ne bo priznala da obstajajo!!!

Ste se kdaj ukvarjali z vojaškimi tehnologijami in so vas zanimala orožja? Ste kdaj igrali računalniške igre in se čudili ali je vse res, kaj prikazujejo v igrah in filmih? Mi mislimo da je vse res in še več! Po našem mnenju se v računalniških igrah serije RED ALERT in filmih STAR TREK dela reklamo za vojaške tehnologije nove generacije, ki jih javnost ne bi smela poznati. Ampak lahko da je vse res, lahko da nič ni res. Članek je namig o realnosti, ki se dogaja v tem svetu in ne samo v filmskem in računalniškem, ampak seveda vojska tega na bo priznala. Če pa naj navedemo vire jih seveda bomo. Igre RED ALERT in filmi STAR TREK. Zakaj verjamemo v to? Zato, ker filmski režiserji velikokrat dobijo namige od starih generalov in obratno.

Weather control machine – Spreminjanje vremena

Članki o spreminjanju vremena se pojavljajo marsikje po svetu in na spletu jih je polno: WIKIPEDIA, WIKI-UK , FORBES , NEW SCIENTIST , NEW SCIENTIST 02 in NOW. Vsi govorijo, da te thnologije obvlada Kitajska. A so zato v zadnjih časih toče klestile po Sloveniji, ker se Kitajska maščuje da se hočemo znebiti Huaweija z tehnologijo, ki nas špionira ali je vse skupaj le sučaj? Že pred 30 leti se je o teh tehnologijah govorilo v računalnikških igrah, ki so del izobraževanja za visoke vojaške atašeje ali pa samo za računalniške navdušence z preveč časa. Je vse naključje ali realnost? Govori se tudi, da so pred leti v času Olimpijskih iger vreme nad Kitajsko spreminjali, da so lahko igre izpeljali. So za slabo vreme v Sloveniji krivi naravni pojavi ali Kitajci? Mi tega žal ne vemo! Je kriv bog vremena, naraven pojav, Kitajec, Rus ali Amerikanec? To je pretežko vprašanje! Vemo pa, da lahko na vreme vplivajo naravne in umetne sile. Želite tudi vi postati general in upravljati z vremenom in uničiti bazo nasprotnika? V pravem življenju 99,99% za vas ki to berete misija nemogoče, lahko pa pogledate na splet in na svoj računalnik naložite igro RED ALERT 2 ONLINE.

Tako je izgledala mašina v računalniški igri. Kakšna je v resnici ne vemo! Kje je? Ne vemo!

Slon v ušesu, psihoza, telepatija ali General Jurij, ki vpliva na vaše misli ali pa Deanna Troi, ki jih samo bere?

Že desetletja v filmih, serijah in igrah govorijo o telepatiji ki se uporablja za branje misli posameznikov in tako vpliva na pomembne odločitve tistih, ki to moč imajo. V seriji Star Trek je Denna Troi tista, ki lahko bere občutke in počutja drugih ljudi. V seriji, ki govori o prihodnosti približno leta 2400 potuje po vesolju več vesoljskih ladij in serija je zelo zanimiva. Deanna je pol človek in pol betazoid, zato so njene sposobnosti omejene. S svojimi sposobnostmi lahko komunicira telepatsko in bere misli drugih ljudi. Ali to obstaja tudi v pravem svetu ali je samo fikcija? Verjamemo, da obstaja!

Deanna Troi je svoje sposobnosti vedno uporabljala v dobro svoje ekipe in da zaščiti ladijsko posadko pred sovražniki

Telepat, ki pa je uporabljal svoje sposobnosti na drugačen način pa je bil general Yuri iz igre Red Alert. Ta nasprotnikov in analiziral, ampak je na njih vplival in jih komandiral na daljavo. Zastrašujoče! To sposobnost imajo v igri Rusi. V realnem življenju pa jo imajo verjetno tako Rusi kot tudi Američani!

Zmešan genral, ki svoje sposobnosti ne uporablja za zaščito ampak za napad

V realnem svetu telepatija verjetno ni prijazna, saj gotovo ni super, da ti nekdo vstopi s svojimi mislimi v glavo in te začne izpraševati ali se pogovarjati s tabo. Takšno dogajanje pri žrtvi ponavadi pripelje do utrujenosti in v kolikor je oseba premalo močna tudi do začasne norosti. Na internetu takšne pojave opisujejo kot velik poseg v zasebnost, saj je enako kot da bi te nekdo poklical po telefonu in se ti ne bi želel javiti, a se v vsakem primeru javiš in telefona ne moreš odložiti. Verjamemo da je to eno hujših vojaških orožij, ki tarčo napade na neviden način. Psihiatri bodo takšno stanje opisali kot psihozo. Lahko da gre res za psihozo in se omenjena oseba pogovarja sama s seboj in si misli, da ji nekdo bere misli, ali pa se res nekdo pogovarja z njo. Ne vemo, saj se tega zaenkrat ne da dokazati, zato gre za hipoteze in znanstveno fantastiko. Vojska, ki to obvlada, če obvlada pa tega seveda ne bo priznala, saj bi se znašla pred sodiščem za človekove pravice.

Več o zanimivih orožjih pa mogoče kmalu. Bo kar dovolj za danes in bodite pridni, da vas ne bodo napadli z tehnikami proti katerim ne boste morali ukreniti nič. Nikogar tožiti in se nikomur pritožiti.

In ja, pomembno je, da je ministrica dobila gratis kosilo in liter vina. HAHAHAHAHA in ta liter vina je škandal o katerem se piše 🙂

Dodaj odgovor