Mariborski župan Saša Arsenovič ni invalid, ampak je sposoben in to je dokazal!

Na začetku županovanja nihče ni vedel kako se bo odrezal novi župan. Znan v Mariboru kot uspešen podjetnik in lomilec ženskih src je vstopil na politični parket in javnost že na začetku razburil z napačnim parkiranjem skuterja na mesto za invalide je bil v začetku zato relativno vprašljiv karakter. A izkazalo se je drugače in župan je vtis popravil.

Poleg betona in tlakovcev so zasadili tudi drevesa! Ne moreš verjetni! Občina ve, da nam drevesa dajejo kisik, čistijo zrak in v vročem poletju dajejo senco! Logično! Bravo! Lepi tlakovci, ki jih drevesa še polepšajo!

Pa kaj če je skuter parkiral narobe! A novinarji so to zagrabili in ga napadli! Tudi mi! Žal nam je! Župan več ne parkira narobe in tudi mi več ne skočimo na prvo žogo! Po analizi dogajanja v mestu Maribor skozi nekaj mesecev smo ugotovili, da se je v času županovanja Arsenoviča marsikaj naredilo. Zasadile so se lopate, položili tlakovci in posadile rožice! Mesto je lepše!

Rože v mestu so zakon! Bravo SNAGA Maribor!

Sedaj čakamo samo še na nove fasade, ki jih bo mogoče celo sofinancirala Evropska unija in mesto bo lepše za vse! Seveda je Maribor nogometno mesto in ljudje imajo radi kruha in iger. Zato so se seveda veliki denarji vložili tudi v obnovo stadiona in navijači so zadovoljni.

Foto termin za novinarje je uspel!

Se bodo naslednji veliki denarji vložili za obnovo fasad na pročeljih hiš v okolici kužnega znamenja, kjer je po novem promet za avte zaprt in so narejene lepe nove peš poti? Kakšna je vizija župana bomo še videli, a zaenkrat ne kaže slabo! Nekaj se je že naredilo in verjamemo, da se bo še več! Zgradili so tudi novo košarkaško igrišče, a kot nam je znano je ta projekt bil planiran več let in ga je župan pač udejanil. Vseeno dobro, a zanimivo, da je potrebno več let za eno malo košarkaško igrišče, kar se nam zdi žalostno! Birokracija je pač počasna in zdi se nam, da birokracija prevečkrat zaustavlja napredek!

Čestitke k ustvarjanju, delovanju in veliko poguma za naprej! Le sadite rožice, obnavljajte ceste in obnavljajte fasade! Proslave za več 100.000 EUR lahko počakajo! Tudi brez njih Mariborčani vidijo, da se je v mestu nekaj naredilo!

Župan pa ni dejaven samo na terenu in v pisarni, ampak ima tudi svoj FACEBOOK PROFIL. Najdete ga TUKAJ. Poleg slik, intervjujev pa včasih deli tudi kakšne pametne in umetniške misli.

Zanimiv gospod! Facebook profil mestne občine Maribor in kaj se dogaja na lepem Štajerskem pa najdete TUKAJ!

Županu se bo v primeru, da ne bo škandalov smejalo verjetno tudi na naslednjih volitvah!

Dodaj odgovor