Na Sladoled v Šentilj. Pingo vabi!

Že nekaj časa je v Šentilju marsikaj novega. Imamo novo želežniško postajo, novi krožni promet in poleg novega krožnega prometa novo lepo moderno Sladoledarnico, ki stoji zraven avtobusne postaje. Vedno ko se peljem mimo je tam gneča. Vedno so ljudje in vedno se nekaj dogaja. Sumljivo. To se je treba vstaviti in pogledati in preizkusiti.

Sladoledarnica je tukaj že bila tudi prej in z njo enak lastnik. Mlad sposoben podjetnik, ki je že dobil za svoje delo tudi mednarodne nagrade in objavo ali dve v lokalnem časopisu. Ampak, da je vedno gneča ti pove, da je ponudba OK! In smo šli. Po nedeljskem kosilu pri starših, ki živijo v tej občini smo se mlada družinica ustavili na sladoledu.

Ardit Ejupi iz Sladoledarne Pingo v Šentilju in ekipa!

Enkrat so ga novinarji povprašali šefa seveda, kaj je skrivnost dobrega sladoleda in odgovoril je: Skrivnost dobrega sladoleda? »To moraš delati z ljubeznijo«

»Osnova je, da moraš imeti rad tisto, kar delaš, to je prvi steber. Če uživaš v tem, če vedno o tem razmišljaš in se potrudiš, mislim, da vedno boš uspel,« pravi.

Prijazna gospodična, ki streže nam je takoj povedala, da lahko pol pol. To pomeni, pol kepice enega okusa in pol kepice drugega okusa. Odlično. Moj najmlajši si je vzel jagodo in čokolado. Punca straciatelo in malino. Jaz pa dve neki eksotični sorti. In prav vse sem poskusil. In vsi so bili odlični. Pa kepice ravno prav velike, vse čisto in račun 3,9 EUR. Torej 1,3 EUR po osebi. Odlično. Priporočam! Obiščite Šentilj in ne zavijte v Cazino na Vrhu brega, ker boste zapravili preveč in tudi v Nočni klub ne zavijte, ker boste ponovno zapravili preveč! Zavijte pa na sladoled, saj je tukaj greh še slajši in v primerjavi z drugimi grehi, ki jih ponuja Občina Šentilj veliko cenejši.

Razen če prištejemo prekomerno težo, ki jo dobiš, če bi tak sladoled lizal 10x dnevno. Ampak enkrat na teden nič ne škodi. Mi še pridemo v Šentilj in gotovo še pridemo v Sladoledarnico Pingo.

Poleg klasičnih sladoledov, ki jih imajo ogromno, imajo pa tudi neke žabe, srčke in pujske. Le kaj to pomeni? To pa danes nismo izvedeli in bomo naslednjič. Kaj je s to žabo javimo v naslednjem prispevku, ko bomo ponovno v Šentilju v Slovenskih Goricah.

Pingo ima pa tudi svojo FACEBOOK stran, kjer objavlja zanimive vsebine. Obiščete jih lahko TUKAJ! Na socialnem omrežju so seveda poleg slik tudi video vsebine in pohvale zadovoljnih strank. Piše, da delajo od 10:00 do 22:00. Poleg sladoleda pa ponujajo tudi druge slaščice in sladke kave. Pravi prostor za sladki greh in za tiste, ki pač malo občasno pozabijo, da so na dieti. 🙂

Dodaj odgovor