Novi Sony objektiv 12-24mm G Master™

Sony širi ponudbo objektivov polnega formata z objektivom 12-24mm G Master™, ki je najbolj širokokoten objektiv na svetu s stalno zaslonko F2.8. 

Sony je danes predstavil vznemirljivo novost v svoji ponudbi objektivov polnega formata. To je ultra širokokotni zoom objektiv FE 12-24mm F2.8 GM (model SEL1224GM) z veliko odprtino zaslonke. Kompakten in vsestranski objektiv je idealen za fotografiranje pokrajine, zvezdnatega neba in arhitekture, obenem pa nudi izjemno mobilnost športnim fotografom, ki želijo fotografirati z izjemno širokimi koti. Novinec je del vrhunske serije objektivov G Master, kar pomeni izjemno kakovost slike vse do ultra širokega kota pri goriščni razdalji 12 mm in stalni odprtini zaslonke F2.8. Vse skupaj zaokrožuje še čudovit učinek mehkega ozadja (bokeh).

Predstavitev objektiva FE 12-24mm F2.8 GM pomeni, da se Sonyjeva ponudba objektivov serije G Master zdaj razteza vse od 12 mm do 200 mm . Ob tem pri goriščni razdalji 12 mm nudi najbolj širokokoten zoom objektiv na svetu z zaslonko F2.8. S takšno goriščno razdaljo lahko fotograf poudari razdaljo in ustvari dinamične perspektive, ki presegajo vidni kot človeškega očesa, kar odpira vrata novim načinom ustvarjalnega izražanja. 

Dodaj odgovor