8 razlogov, zakaj se ni dobro zaljubiti v rusko žensko

Moški, preberite, zakaj lahko odnos z Rusinjo postane veliko razočaranje, če nanj niste dobro pripravljeni.

  1. Vaša izbranka je prelepa za vas               

Ženske kot ženske, Rusinje pa so boginje. No, skoraj. Stereotip o ubijalski lepoti ruskih žensk  je eden od najbolj razširjenih. Priznati pa je treba, da le ni tako daleč od resnice – Rusinje svoji zunanjosti posvečajo kar precej časa.

Povečana pozornost oboževalcev lepote ruskih žensk vas bo jezila in spremenila v paranoika. Najprej bo z vso svojo kozmetiko zasedla celotno kopalnico, za takšno damo pa se boste morali tudi ves čas boriti, četudi le v komentarjih pod fotografijami na Instagramu. Skratka: Adijo, mirno življenje …

  1. … in pozdravljen polnejši trebuh!

Legion Media

Seveda, vse je odvisno od samokontrole, vendar bo skušnjava, da bi se utaborili v kuhinji in nikoli zapustili njenih udobnih kotičkov, samo rasla. Rusinjam starejši že od rosnih let na srce polagajo modrost: “Pot do moške ljubezni gre skozi želodec.” Prevod v običajen jezik se glasi: Če boš slabo in malo kuhala, ti bo ženin ušel. Zato vas bo ruska ženska poskušala obdati s stenami iz blinov (palačink).

Bi se branili takšne pojedine?

Vse bo narejeno v “ruskih dimenzijah”; če gre za boršč, potem bo ta narejen v 5-litrskem loncu, če za solato – v polni skledi, mesa pa boste dobili poln pekač. Ne pozabite tudi na njeno družino. Obisk sorodnikov se običajno konča z obilno pojedino, ki traja najmanj 3 ure. Zaljubiti se morate torej tudi v rusko kuhinjo, ne le v rusko damo. Sploh zato, ker bo ta dama vašo ljubezen merila s količino hrane, ki jo boste pojedli.

  1. Težko se je boste znebili …

… če si je ona izbrala vas. Rusinja bo postala vaš najboljši prijatelj, zdravnik, lepotni svetovalec, psiholog in partner pri športu. Ves vaš čas sedaj pripada njej.

  1. Vedno morate biti močni

Getty Images

Rusinje zelo spoštujejo moč. Navznoter so ruske ženske zelo neodvisne. Imajo namreč genetske predispozicije za gašenje požara v hiši ali ustavljanje konj v galopu, kar so opažali že pisatelji v carski Rusiji. Tudi v 21. stoletju bo našla način, kako se dokazati. Morda ji lahko namesto puloverja iz kašmirja kupite vrtalnik ali kombinirane klešče, kar bi zagotovo znala ceniti.

  1. Pred njo se boste težko skrili

To ni dekle Jamesa Bonda, to je James Bond v ženski preobleki. Rade imajo vse pod nadzorom, zato bo za vašo službeno zabavo v petek zvečer vedela še pred vami. Obstajajo pa tudi prednosti takšnega početja: Če boste doma kaj izgubili, veste, na koga se lahko obrnete. Ste pozabili geslo od Facebooka? Vprašajte svojo drago …

  1. Poroka je obvezna

Getty Images

Ruske ženske so skrajno resne, kar se tiče odnosov. Včasih jih iskreno želijo čim prej tudi uradno potrditi, v nekaterih primerih pa nanje pritiska družba. Vaša izbranka se bo torej želela čim prej poročiti in bo čakala, da jo končno zaprosite.

Preberite, zakaj je poroka za Ruse tako pomembna!

  1. Presenečenja in še enkrat presenečenja

Ni res, da morate Rusinjam ves čas kupovati darila, zgolj zmenki v mesečini pa tudi niso dovolj. Od vas bo pričakovala bistvenejše dokaze zvestobe. Vera v sanjskega princa je še kako živa v njihovih glavah!

8.Njen oče je lahko visok član partije

Skozi boste pod nadzorom in če boste delali neumnosti boste dobili velike težaveeeeee!!!

Vir: SI.RBTH.com

Dodaj odgovor