Zmogljivi prenosniki z Nvidia RTX2080 Predator Triton 500 na zalogi v Sloveniji

Podjetje ACER spada med večje proizvajalce računalniške opreme in izdeluje tako monitorje, periferijo kot turi stacionarne računalnike in prenosnike. Znani so po tem, da za svoj denar ponujajo veliko in da imajo širok izbor zanimivih izdelkov. Posebej je treba omeniti serijo PREDATOR, ki spada v njihov najkakovostnejši segment in je namenjena igralcem računalniških iger oziroma gamerjem. V Sloveniji imamo več prodajalcev računalniške opreme in pred kratkim se je podjetje Geri Computer specializiralo na sodelovanje s podjetjem Acer. V Slovenijo so uvozili več sistemov Triton 500, ki so jih po akcijskih cenah ponudili trgu.

Trenutno so na voljo modeli z grafično kartico Nvidia RTX2070 z 8 GB spomina in najbolj zmogljivi modeli z Nvidia RTX2080 z 8 GB spomina. Obojnim je skupen 15,6 LED zaslon z osveževanjem kar 144Hz, kar je odlična informacija za igralce iger, ki si želijo odzivno sliko in čim več slikic na sekundo.

Prenosniki Acer Predator Triton 500 imajo vgrajene zelo zmogljive mobilne procesorje Intel Core i7, 16 GB spomina in 512 GB SSD diska. Seveda so diski sorte NVME M.2 in se ponašajo z največjo možno hitrostjo, ki jo podpira vodilo PCI-ex 3. Diski so pri hitrostnih meritvah dosegli kar 3500 MB/sec.

Komur pa to ni dovolj pa lahko prodajalca povpraša po nadgradnji spomina ali diska. Sisteme je možno nadgraditi na skupno 32 GB spomina. V notranjosti računalnika Triton 500 pa je prostor še za dodaten NVME trdi disk, ki je lahko kapacitete 512 GB ali 1024 GB.

Triton 500 serija se ponaša tudi z osvetljeno tipkovnico, aluminijastim ohišjem in obilico priklopov za zunanje naprave. Vsekakor odličen nakup. Do razprodaje zalog so na voljo sistemi že od 1599 EUR naprej z grafiko Nvidia RTX 2070. Modeli z RTX 2080 pa so na voljo že od 1899 EUR naprej.

Ob nakupu preko spleta uporabite kodo: KUPON 5 in dobili boste še dodatnega 5% popusta. Vse cene vsebujejo DDV. Sistemi so zapakirani v originalnih škatlah, nerabljeni in imajo garancijo! Lahko pa se pozanimate tudi o možnosti nakupa preko kredita LEANPAY, ki vam omogoča nakup na obroke brez obresti!

Dodaj odgovor