Hrvaški indeksov strokovnjak za Corono je nesrečen kako se obnaša mladina, a na svoje striptizete je pozabil?

To je parodija oziroma dvojna morala. Nekdo, ki se sam obnaša vzorno in je moralna oseba je lahko učitelj drugim in jim ob nepravilnem obnašanju žuga. Ni problema. Ampak, da bo nekdo, ki so ga zasačili z alkoholom in striptizetami igral učitelja moralista je pa preveč. Prava parodija! In kje se to dogaja? V sosednji balkanski državi, kjer Indeksov strokovnjak Zvonimir Šostar mladini preko javnih medijev pridiga o obnašanju, sam pa je pred leti bil deležen medijske publicitete zaradi velike svonjarije in nizkotnega obnašanja! Članek s striptizeto najdete tukaj: Bandičev sodelavec uhapsan sa striptizetom!

Hrvaški politik je bil osumljen tudi več finančnih malverzacij in afer! In takšni ljudje bodo mladini pridigali o obnašanju? Fuj in fej! Še en vzrok da se da del vojske na Hrvaško mejo!

Slikan s striptizeto deli moralne nasvete! Enako je v Sloveniji! Posesivno debela oseba odvisna od hrane in sladkarij deli moralne nasvete drugim odvisnikom in vodi javno zdravstvo! In potem se čudimo, da inteligenca beži iz Hrvaške in Slovenije v bolj moralne in razvite države na sever!

Dodaj odgovor