Jesenska NT konferenca ponovno v obliki virtualnega NT Remote – doživite novo interaktivno virtualno izkušnjo

Ob upoštevanju trenutne situacije po svetu ter z zavezo zagotavljanja zdravja in varnosti vseh nas vas Microsoft obvešča, da NT konference, ki je bila načrtovana za začetek novembra 2020, ne bodo izvedli v predvidenem terminu in obliki, torej se med 3. in 5. novembrom v Portorožu žal ne bomo videli. Kar pa še ne pomeni, da se ne bomo srečali – NT konferenco namreč v njeni virtualni obliki pod imenom NT Remote prinašajo k vam, in to z vsemi njenimi najboljšimi lastnostmi!

NT Remote, ki bo 24. in 25. novembra 2020, bo tokrat še bolj pester, zanimiv, predvsem pa interaktiven. Pripravljamo vam najaktualnejše vsebine z različnih področij, raznovrstne načine sodelovanja na v živo ali on-demand predavanjihinteraktivnih delavnicah in demo predstavitvah ter povezovanja z udeleženci in predavatelji v sklopu interaktivnih Q&As s predavatelji.

Kaj pa druženje in mreženje? Ne skrbite, interaktivna platforma jesenskega NT Remote vam bo na pameten način omogočila tudi to! Druženje in povezovanje na podlagi skupnih zanimanj, strokovne debate in reševanje dilem s strokovnjaki v video chatih in klepetalnicah, poslovni sestanki in sklepanje poslov na osnovi pametnega matchmakinga … 

NT Remote bo zabrisal meje med dejanskim in virtualnim ter predstavil povsem novo pametno virtualno izkušnjo.

Spremljajte nas na naši spletni strani, na naših družbenih kanalih ter se naročite na e-novičke, kmalu vam razkrijemo vse podrobnosti  – ter seveda omogočimo prijavo na vašo interaktivno virtualno izkušnjo!

Vir: NTK

Dodaj odgovor