Preizkusite nove izdelke Rio Mare v receptu, ki je obnorel splet

Rio Mare letošnje poletje predstavlja nove okusne fileje tunine v oljčnem olju, ki jih odlikujejo skrbna ročna priprava v skladu z najstarejšo tradicijo, najboljše sestavine in vrhunski gurmanski okus. Fileji tunine so na voljo v treh različnih okusih: klasiki z oljčnim oljem, z dodatkom pekoče paprike ter dodatkom limete in ingverja. Vsi trije okusi so pakirani v steklenem kozarcu, zato so še priročnejši za večkratno uporabo in okolju prijazni. 

Naj za lahkoten preostanek poletja poskrbijo slastni recepti z izdelki Rio Mare. 

Sončni dnevi, veter v laseh, dobra družba in slasten krožnik, postrežen na terasi, predstavljajo čar poletja. Izdelki Rio Mare bodo poskrbeli, da bo vaš krožnik dobrot vedno okusno bogat kot tudi lahkoten in hitro pripravljen. Letošnje poletje preizkusite nove fileje tunine Rio Mare v oljčnem olju, ki jih odlikujejo skrbna ročna priprava v skladu z najstarejšo tradicijo, najboljše sestavine in vrhunski gurmanski okus. Da pa bo čisto vsak lahko našel nekaj zase, so fileji tunine na voljo v treh izjemnih okusih. Vsi, ki najbolj uživajo v klasiki, prisegajo na tunino v oljčnem olju, ki je popolno dopolnjuje vsako jed. Tiste, ki svoje brbončice radi postavljajo pred bolj začinjen izziv, bodo navdušili fileji tunine v oljčnem olju z drzno pekočo papriko. Če pa pri svoji jedi iščete dodatek svežine, bodo fileji tunine v oljčnem olju s svežo limeto in ingverjem prava izbira za vas. Vsi trije okusi so pakirani v steklenem kozarcu, zato so še priročnejši za večkratno uporabo in okolju prijazni. Tortilja sendvič – spletna uspešnica z italijanskim pridihom V minulih mesecih ste na družabnih omrežjih zagotovo zasledili posnetke priprave tortilja sendvičev, ki so postali prava spletna uspešnica. Ana Žontar Kristanc, priljubljena kulinarična blogerka in ambasadorka blagovne znamke Rio Mare, tokrat predstavlja svojo različico spletne senzacije, ki ji je dodala italijanski pridih. Preizkusite poletni pisan tortilja sendvič s fileji tunine Rio Mare. Za pripravo treh tortilja sendvičev boste potrebovali naslednje sestavine:


Sestavine za prvi predel:
3 žlice kisle smetane
Sestavine za drugi predel :
guacamole:
1 avokado
1 strok česna
1–2 žlici limoninega soka
1/3 čajne žličke soli
Sestavine za tretji predel :
sveža hitra salsa:
2 paradižnika
1/5 čajne žličke soli
1/5 čajne žličke sladke
paprike v prahu
1/6 čajne žličke origana
Sestavine za četrti predel:
2 kozarčka filejev tunine v
vašem najljubšem okusu
9 žlic naribane mocarele
Dodatne sestavine:
1 čajna žlička masla
1 žlica oljčnega olja
Postopek:

  1. Prvo tortiljo zarežemo do polovice in nato vsako četrtino obložimo s pripravljenimi nadevi. Najprej zapognemo del s kislo smetano proti guacamolu, ki je nad njo. Nato pa vse skupaj prepognemo proti salsi in na koncu na zadnji del s tunino in mocarelo. Dobiti moramo trikotni sendvič. Postopek ponovimo s preostalima tortiljama.
  2. V ponev dodamo čajno žličko masla in žlico oljčnega olja. Na nižji do srednji temperaturi počasi popečemo sendviče, da se segrejejo vsi sloji, tortilja postane zlato rjavo in sir stopi. Pripravljene sendviče takoj postrežemo in uživamo v eksploziji poletnih okusov.

Dodaj odgovor