Na voljo novi modeli prenosnikov Predator za gamerje z grafiko RTX 3060!

Podjetje ACER spada med večje proizvajalce računalniške opreme in izdeluje tako monitorje, periferijo kot turi stacionarne računalnike in prenosnike. Znani so po tem, da za svoj denar ponujajo veliko in da imajo širok izbor zanimivih izdelkov. Posebej je treba omeniti serijo PREDATOR, ki spada v njihov najkakovostnejši segment in je namenjena igralcem računalniških iger oziroma gamerjem. V Sloveniji imamo več prodajalcev računalniške opreme in pred kratkim se je podjetje Geri Computer specializiralo na sodelovanje s podjetjem Acer. V Slovenijo so uvozili več sistemov Triton 500 in Helios 300, ki so jih po akcijskih cenah ponudili trgu. Na voljo so modeli s procesorji Intel i5 ali Intel i7. Zaloge po akcijski ceni so omejene!

Trenutno so na voljo modeli z grafično kartico Nvidia GTX1660Ti z 6 GB spomina in najbolj zmogljivi modeli z Nvidia RTX3060 z 6 GB spomina. Obojnim je skupen 15,6 LED zaslon z osveževanjem nad povprečjem! kar je odlična informacija za igralce iger, ki si želijo odzivno sliko in čim več slikic na sekundo. Na voljo so med prenosniki Predator modeli HELIOS in modeli TRITON. Obojni so namenjeni zahtevnejšim uporabnikom. Diagonale zaslonov so 17,3 palca ali 15,6 palca. Pri določenih modelih osveževanje zaslona ni samo 60, 75 ali 144 Hz ampak celo 240 Hz.

Prenosniki Acer Predator Helios 300 imajo vgrajene zelo zmogljive mobilne procesorje Intel Core i7, 16 GB spomina in 512 GB SSD diska. Seveda so diski sorte NVME M.2 in se ponašajo z največjo možno hitrostjo, ki jo podpira vodilo PCI-ex 3. Diski so pri hitrostnih meritvah dosegli kar 3500 MB/sec. Zakaj je to pomembno? Hitrejši zagon operacijskega sistema! Hitrejši zagon programov in bolj odzivno delovanje. Pri kopiranju datotek z enega mesta na drugo pa se prihrani veliko časa.

Komur pa to ni dovolj pa lahko prodajalca povpraša po nadgradnji spomina ali diska. Sisteme je možno nadgraditi na skupno 32 GB spomina. V notranjosti računalnika Predator pa je prostor še za dodaten NVME trdi disk, ki je lahko kapacitete 512 GB ali 1024 GB. Dražji modeli pa imajo celo 2 TB SSD spomina. Proizvajalec diskov? Samsung seveda!

Predator serija se ponaša tudi z osvetljeno tipkovnico, aluminijastim ohišjem in obilico priklopov za zunanje naprave. Vsekakor odličen nakup. Do razprodaje zalog so na voljo sistemi že od 1249 EUR naprej z grafiko Nvidia RTX 3060.

Vsekakor zanimiv nakup za tiste, ki si želijo kakovost na vseh nivojih!

Dodaj odgovor